25n
25N
25N

Manises exigeix que es construïsca la passarel·la per als vianants per a accedir a l'aeroport

Manises exigeix que es construïsca la passarel·la per als vianants per a accedir a l'aeroport
06/11/2019 -

L’Ajuntament de Manises reclama al Ministeri de Foment que pose en marxa la construcció de la passarel·la per als vianants per a accedir a la zona aeroportuària, alguna cosa al que recorda que ja es va comprometre la Delegació de Govern en la Comunitat Valenciana.

En el ple d’octubre, el consistori governat pel grup APM-Compromís va aprovar una moció per a instar a Foment a paralitzar el projecte de desdoblament de la N-220, la carretera de l’aeroport, i a realitzar la conseqüent construcció “immediata” de la passarel·la per als vianants.

La construcció d’aquesta passarel·la d’accés a l’aeroport de València de Manises es tracta d'”una exigència històrica que evitaria tràgics incidents” i que “va fer un pas avant amb l’aprovació per part de Delegació de Govern a la fi de 2018”, defensa l’Ajuntament en un comunicat.

El projecte estava pendent de la llum verda del Ministeri de Foment, a l’espera que s’aprovaren les obres de manera “immediata”. Per al govern local, “sembla estar ajornant-se” per l’aprovació d’ampliació de N-220.

En aquesta línia, el regidor d’Urbanisme de Manises, Rafael Mercader (Podemos), ha manifestat el seu rebuig a la posada en marxa de l’ampliació de la N-220, advertint que “perjudicaria la unitat de la ciutat, dividint-la més del que ja està”, en deixar “de costat els interessos de la població i ignorar les seues necessitats”.

“La nostra postura és clara: estem totalment en contra de l’ampliació de la N-220, ja que és una acció que pretén donar servei tant a l’aeroport com al polígon de la Font del Pitxer, en perjudici de la població de Manises, a la qual separaria encara més”, ha insistit l’alcalde, Jesús Borràs i Sanchis (Compromís).

Al costat d’aquesta posició, l’Ajuntament recorda la perspectiva de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Font del Pitxer (Asivalco) sobre l’ampliació de la N-220 i el seu defensa una millora a l’accés a Manises des de Paterna (València) per a “evitar els colls de botella”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

art en blanc