25n
25N
25N

Manises es prepara per a rebre la visita dels Reis Mags

Manises es prepara per a rebre la visita dels Reis Mags
04/01/2018 -

Demà divendres els Reis Mags visitaran Manises per a portar alegria i il·lusió a tots els xiquets de la ciutat.

A les 17.30 h està previst que Ses Majestats d’Orient arriben a l’estació de metro Manises, per a posteriorment fer un recorregut per la localitat que partirà de l’avinguda dels Tramvies, i que continuarà pel carrer Mestre Guillem, avinguda Blasco Ibáñez i Masia de la Cova, passant per la plaça Dos de Maig i Molí de la Llum fins a la plaça Rafael Atard, on tindrà lloc la recepció oficial perquè xiquets i xiquetes arrepleguen un regalet de les mans dels Reis i es facen una foto amb ells.

La comitiva dels Reis estarà formada per prop de 350 persones de la ciutat que al ritme de la música ompliran d’ambient festiu els carrers del municipi. A més dels diferents grups d’animació que formen part d’aquest esdeveniment, un emissari reial anunciarà l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Manises.

En la Cavalcada de Reis de 2018 col·laboren el taller de teatre de la Regidoria de Cultura, moltes de les comissions falleres de la localitat, la Junta Local Fallera, el grup de Juniors Creu en Sol, el grup Danses Repicó, les Candelàries, el Club de Gimnàstica Rítmica, el Club de Patinatge, la Casa Canària i la banda SIM, així com les empreses Chollos i El Manisero.

Segons paraules de la regidora de Festes de l’Ajuntament de Manises, Altea Royo, «aquesta cita és, sense dubte, una de les més especials que es viuen a la nostra ciutat, i on els xiquets i xiquetes són els autèntics protagonistes de la jornada».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + dinou =

Valencia activa
bombers
Valencia activa