25n
25N
25N

Manises endureix les sancions contra els propietaris de solars abandonats

Manises endureix les sancions contra els propietaris de solars abandonats
29/12/2017 -

La nova Ordenança de tanca i neteja de solars, en vigor des del 29 de desembre, va ser aprovada en el ple del passat mes d’octubre i obligarà als propietaris de solars a realitzar labors de manteniment.

L’objectiu d’aquesta mesura és evitar els focus d’infecció i insectes que habitualment es produeixen en aquestos espais urbans quan no es mantenen adequadament, evitar el risc que aquest tipus d’espais suposen per a la resta d’edificis limítrofs i millorar l’aspecte estètic dels carrers de Manises.

L’ordenança també preveu que l’Ajuntament de Manises, previ acord amb els propietaris dels solars, puga destinar aquestes zones a l’ampliació d’aparcament o recondicionar-los per a la creació d’espais lúdics.

Els propietaris que no complisquen amb l’ordenat seran requerits perquè duguen a terme la neteja i tancat dels seus solars, i en cas d’incompliment, l’Ajuntament sancionarà amb fins a 3.000 euros de multa als propietaris infractors, i a més podrà repercutir-les les costes de les execucions subsidiaries.

«Aquesta ordenança pretén endurir les sancions contra aquells propietaris que incomplisquen amb l’obligació de mantindre en condicions d’ornat i decor les seues propietats, i dotar a l’administració dels mecanismes legals necessaris per a actuar de forma ràpida i eficient en cas de necessitat», segons paraules del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Ángel Mora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 1 =

bombers
CCCC
Valencia activa