25n
25N
25N

L'Ajuntament de Manises condemna els fets ocorreguts durant la vesprada d'ahir

L'Ajuntament de Manises condemna els fets ocorreguts durant la vesprada d'ahir
28/12/2018 -

Davant l’ocorregut durant la vesprada d’ahir, 27 de desembre, l’equip de govern de l’Ajuntament de Manises condemna els fets que es van viure enfront de la casa consistorial durant la concentració convocada pel sindicat STAS-Intersindical en relació a la suposada precarietat laboral a l’Ajuntament de Manises.

L’Ajuntament de Manises respecta el dret a concentrar-se, que és lliure. Però el que no podem tolerar són els insults i frecs que es van produir a l’eixida dels regidors del ple del mes de desembre. A l’acte, al qual van assistir unes 70 persones, menys de 20 eren treballadors, juntament amb alguns delegats del sindicat de fora del municipi, se’ls van unir alguns militants del PP i Ciutadans, encoratjant la provocació de tots els assistents.

Els membres de tots dos partits han sigut els qui han generat aquesta situació, ja que durant els 16 anys de gestió s’ha produït l’increment més important d’interins que ha aconseguit els nivells actuals. La presència de tots dos partits demostra la forma de voler guanyar vots i de distorsionar la realitat.

A més, a l’eixida del ple, tots els manifestants van fer un corredor a la porta de l’ajuntament, i els regidors van veure com tots els presents els insultaven. Tot això ocorregut davant la passivitat de la Policia, que estava present en la plaça del Castell.

L’Ajuntament de Manises condemna els insults patits a l’equip de govern a l’eixida de la casa consistorial.

Aquest equip de govern ha aprovat unes bases que garanteixen els principis d’igualtat, mèrit i capacitat, i seguirà avant amb elles amb la finalitat de consolidar les places que estan cobertes de manera interina tant temps, i que garanteix els drets dels interins i d’aquells que no ho són i que vulguen accedir a una ocupació pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − deu =

bombers
Valencia activa