caixa popular

Manises comptarà amb una nova Escola de Pàdel

Manises comptarà amb una nova Escola de Pàdel
26/01/2018 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises ha treballat conjuntament amb el nou Club de Pàdel de Manises per posar en marxa una Escola de Pàdel i complementar així l’oferta d’activitats esportives iniciades el passat mes d’octubre. Les classes, d’una hora a la setmana, s’impartiran en les pistes del Poliesportiu Municipal de Manises i comptaran amb tres nivells diferents a elecció de l’alumne: escola d’iniciació per a qui tinga la primera toma de contacte amb el pàdel, escola de perfeccionament i escola de competició.

Els grups seran reduïts i anivellats per afavorir el desenvolupament de l’activitat. L’escola de menors (fins als 14 anys) estarà formada per grups de 3 o 4 persones. Mentre la d’adults podrà ser de 2 o 3 persones, i en horari de matí, migdia i vesprada. A més, també hi haurà escola de minipàdel per a xiquets i xiquetes fins a 8 anys.

El regidor d’Esports, Adrián Rodríguez, s’ha mostrat satisfet perquè «la creació d’aquesta escola de pàdel va destinada a cobrir una necessitat esportiva del municipi, ja que molts veïns ho havien sol·licitat. Així mateix, contribueix que Manises cresca en activitats físiques que ajuden a tindre una millor salut mitjançant l’hàbit d’incloure una activitat esportiva en la nostra rutina diària, i especialment els xiquets i xiquetes».

La inscripció ja està oberta amb la matrícula gratuïta per a tots els xiquets i xiquetes menors de 14 anys i de 20 € per a la resta d’alumnes. Per a més informació, s’ha habilitat el correu escuelapadelmanises@gmail.com i el telèfon 685 888 583.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris