25n
25N
25N

Manises començarà a expedir el Carnet Jove

Manises començarà a expedir el Carnet Jove
15/01/2018 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Manises començarà a expedir el pròxim mes de febrer el Carnet Jove gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

L’objectiu és oferir als/les joves de Manises amb edats compreses entre els 14 i 30 anys, ambdós inclusivament, la possibilitat d’obtindre importants descomptes i determinats avantatges en béns i servicis de diferents àmbits com ara el cultural, l’econòmic, l’educatiu, el recreatiu o l’esportiu, entre d’altres.

A més, el Carnet Jove facilita la mobilitat en metro i autobús dins de la província de València gràcies a l’abonament transport de tarifa reduïda llençat per l’IVAJ, en col·laboració amb EMT València i FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana). Encara que també presenta importants descomptes per tot el territori de la Comunitat Valenciana a través de les diferents operadores de transport interurbà.

«Amb aquest conveni, l’Ajuntament de Manises pretén facilitar als/les joves de Manises la possibilitat de fer-se el Carnet Jove a la seua ciutat sense haver de desplaçar-se a altres poblacions, i així donar-los a conéixer les diferents formes d’oci saludable a un preu més assequible que permet aquest carnet, a més de promocionar l’ús del transport públic entre la població juvenil», segons paraules de la regidora de Joventut, Altea Royo.

El Carnet Jove es podrà tramitar a Manises Jove, situat en el número 1 del carrer Francisco Valdecabres. Més informació disponible a la web de l’IVAJ http://www.ivaj.gva.es/va/hacerme-el-carne

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − 3 =

bombers
CCCC
Valencia activa