25n
Orgull
Orgull

Manises obri un nou canal d'informació ciutadana per WhatsApp

Manises obri un nou canal d'informació ciutadana per WhatsApp
02/09/2019 -

L’Ajuntament de Manises, amb l’objectiu de millorar la comunicació amb la ciutadana, posa en marxa el servei d’informació gratuïta per WhatsApp «Manises en línia amb la teua».

Amb aquesta aplicació de missatgeria instantània els manisers i maniseres podran accedir de manera ràpida i sense cap tipus de cost a la informació d’interés del municipi: avisos, edictes, agenda cultural i incidències urgents. Els usuaris rebran un màxim de dues alertes informatives al dia, excepte que hi haja avisos urgents que requerisquen augmentar aquesta xifra.

Per a subscriure’s i rebre la informació més rellevant sobre Manises calç seguir els passos següents: el primer és guardar com a contacte el telèfon 678 44 52 67, seguidament s’ha d’enviar un missatge amb el text «ALTA llista difusió Ajuntament de Manises» i finalment l’usuari rebrà un missatge confirmant la seua subscripció. Per a donar-se de baixa d’aquest servei només s’ha d’enviar un missatge amb la paraula «baixa» seguida del número de telèfon.

«Manises en línia amb el teu» utilitzarà els llistes de difusió per a enviar missatges informatius, per la qual cosa cap persona subscrita al servei podrà conéixer les dades d’altres usuaris, i funcionarà com un canal de comunicació unidireccional i només com a mitjà informatiu per la qual cosa no es respondrà als missatges. Per a posar-s’en contacte amb l’Ajuntament és podrà gastar el portal de «Reclamacions, queixes i suggeriments» de la Seu Electrònica disponible en www.manises.es, el telèfon 961 54 51 16 o les mateixes dependències físiques en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada al número 1 de la Plaça del Castell.

D’aquesta manera, «Manises en línia amb la teua» se suma als múltiples canals d’informació amb els quals compta l’Ajuntament: Facebook (Ajuntament.de.Manises), Twitter (@AytoManises), Youtube (AytoManises) i www.manises.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 5 =