25n
25N
25N

Manifestació a València en defensa dels serveis públics

Manifestació a València en defensa dels serveis públics
26/10/2019 -

Una manifestació ha recorregut aquest dissabte el centre de València en “defensa dels serveis públics i dels drets laborals i socials”, al mateix temps que ha clamat “no més precarietat”.

Els participants, convocats per diversos col·lectius socials i sindicats, han partit de la plaça de l’Ajuntament al voltant de les 18 hores i han recorregut els carrers Sant Vicent, a plaça de la Reina i la plaça de la Verge, per a finalitzar la marxa en la plaça Manises, enfront del Palau de la Generalitat.

Durant la protesta, s’han escoltat consignes com “Governe qui governe, les pensions es defensen” i “València i Espanya seran republicanes”. Així mateix, els manifestants han mostrat pancartes amb missatges com ‘No més precarietat. Contra l’atur i l’exclusió social’, ‘Pensions dignes, treballem pel vostre futur’, ‘Contra la privatització, defensa el públic’.

El membre del secretariat nacional d’Intersindical Marco Antonio Llarena ha explicat a Europa Press que el motiu de la manifestació és que “des de 2008 s’han anat deteriorant de manera molt important les condicions de treball”, com també ho han fet, al seu judici, els serveis públics. En aquest sentit, ha detallat que la convocatòria s’emmarca en la mateixa línia de les Marxes de la Dignitat.

El sindicalista ha posat el focus en què existeix “molta precarietat en l’ocupació, salaris molt baixos, falsos autònoms, contractes de quatre dies” i, al mateix temps, s’ha “deteriorat l’educació, la sanitat”, mentre que “les pensions estan a un nivell molt baix”.

“Exigim bons serveis socials, una llei d’habitatge assequible per als treballadors i millores en la sanitat i l’educació”, ha sintetitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 2 =

caixaontinyent
paterna