caixa popular

Dispositiu de trànsit per a la manifestació de l'Orgull LGTBI

Dispositiu de trànsit per a la manifestació de l'Orgull LGTBI
23/06/2017 -

Aquest dissabte 24 de juny se celebra la manifestació festiva de l’Orgull LGTBI a partir de les 19.30 h, que arrancarà a la Porta de la Mar per a finalitzar a la plaça de l’Ajuntament, per la qual cosa s’ha organitzat un dispositiu de trànsit per al desenvolupament adequat de la circulació i dels vianants.

Si bé la manifestació arranca de la Porta de la Mar, els assistents començaran a concentrar-se al carrer de Navarro Reverter, que es mantindrà tancat al trànsit a partir de les 18.30 h. Es mantindrà oberta la circulació per la plaça de Tetuan cap al carrer de la Pau o per General Palanca cap al carrer del Justícia.

Així doncs, l’itinerari de la manifestació serà el següent: Porta de la Mar, Colón, Xàtiva, avinguda del Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament.

D’altra banda, des de les 22.00 fins a les 03.00 h de la matinada, prosseguirà la festa a la plaça de l’Ajuntament, la qual cosa implicarà el desviament del trànsit des de Sant Vicent cap als carrers de les Barques o de la Sang, així com per Periodista Azzati en sentit Marqués de Sotelo i Xàtiva.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats