25n
25N
25N

El rebuig a la reobertura del centre CIE de Zapadores provoca una manifestació a les seues portes

La CVONGD organitza una concentració al carrer Zapadores per a impedir que tornen a obrir el centre

El rebuig a la reobertura del centre CIE de Zapadores provoca una manifestació a les seues portes
29/09/2020 -

El Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) del carrer de Zapadores, a València, porta tancat des que a l’abril va eixir l’últim intern com a mesura de prevenció davant l’expansió del coronavirus. Ara, mig any després, anuncien la seua reobertura i les reaccions de rebuig han sigut imminents. La Coordinadora Valenciana d’ONGD, una associació sense ànim de lucre, ha convocat aquesta vesprada a les 19:00 h una concentració a les portes del CIE per a expressar el seu rebuig.

“No podem consentir que tornen a obrir els #CIE, ni ara pel perill que suposa amb la #COVID19, ni mai perquè són centres en els quals es violen drets humans fonamentals“, han dit des del seu compte de Twitter.

La concentració al carrer de Zapadores intenta que no es reòbriga aquest tipus de centres, ja que en ells “es priva la llibertat de persones que no han comés cap delicte, sinó una falta administrativa (no tindre la seua situació regularitzada) i per exercir un dret a migrar que ja quedava recollit en la declaració de Drets Humans”, diuen des de l’organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − cinc =

Valencia activa
bombers
Valencia activa