25n
25N
25N

Manel i Els Catarres protagonitzen el Concert de Benvinguda de la Universitat de València a la Plaça de Bous

Manel i Els Catarres protagonitzen el Concert de Benvinguda de la Universitat de València a la Plaça de Bous
14/10/2016 -

Transcorreguts els primers dies del nou curs acadèmic, la Universitat de València posa en marxa una nova edició del Festival de Benvinguda amb un ampli ventall d’activitats culturals per celebrar el començament del curs i acostar les propostes culturals a l’estudiantat, a la resta de la comunitat universitària i a tota la societat valenciana.

La música és un dels eixos més importants del Festival. El principal esdeveniment musical, el Concert de Benvinguda, se celebrarà a la Plaça de bous de València dijous 20 d’octubre a les 20:30, on actuaran Manel i Els Catarres com a grups principals. El quartet barceloní tornarà a la Plaça de bous amb el seu disc actual Jo competeixo, mentre que Els Catarres realitzaran el seu darrer concert a la ciutat de València. La parella femenina Hits With Tits, i Carles Biano (A màquina), seran els DJ que marcaran l’inici i el final de la festa.

Com en edicions anteriors, la Universitat de València dóna suport a Pobresa Zero amb la recaptació econòmica del Concert de Benvinguda i amb la col·laboració institucional en activitats de sensibilització i en la celebració del Dia mundial per l’eradicació de la Pobresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =