25n
25N
25N

La Mancomunitat de l'Horta Nord treballa en l'elaboració d'un pla de captació de fons europeus

La Mancomunitat de l'Horta Nord treballa en l'elaboració d'un pla de captació de fons europeus
21/04/2021 -

La Mancomunitat de l’Horta Nord va reunir la setmana passada als alcaldes i alcaldesses dels municipis que la conformen, i als seus tècnics municipals encarregats de l’àrea de Projectes Europeus, per a començar la marxa cap a la captació de fons europeus.

Amb el disseny d’aquesta estratègia es pretén alinear les iniciatives i projectes a escala local i supramunicipal amb les oportunitats europees de finançament 2021-2027, seguint la línia del Fons de Recuperació Next Generation.

D’aquesta manera donaria principi la carrera de recaptació de fons europeus, una carrera a llarg termini, ja que es vol arribar a aconseguir una oficina en l’àmbit supramunicipal que gestione els projectes europeus, acostant-se així als municipis i la seua ciutadania.

El responsable de Projectes Europeus de la Mancomunitat de l’Horta Nord, Fran López, ha assenyalat “la captació de fons europeus es tradueix en oportunitats a través d’uns projectes que els mateixos ajuntaments i nosaltres com a mancomunitat proposarem. Al marge d’això, també pretenem iniciar l’elaboració del nostre Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència”.

“Pretenem aproximar nous projectes a les entitats locals i als municipis, perquè tinguen l’oportunitat i capacitat de treballar en l’àmbit europeu durant els pròxims anys” ha comentat el president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, José Vicente Andreu.

La captació de fons europeus són un mètode de finançament de projectes, que obren la porta a millores en els municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + disset =