25n
25N
25N

La Mancomunitat de l'Horta Nord repartirà 82.000 mascaretes reutilitzables entre els 10 pobles que la componen

La Mancomunitat de l'Horta Nord repartirà 82.000 mascaretes reutilitzables entre els 10 pobles que la componen
21/04/2020 -

La Mancomunitat de l’Horta Nord ha acordat, en la reunió realitzada pels alcaldes i alcaldesses dels municipis que la componen, mitjançant videoconferència, i per unanimitat, la compra centralitzada d’un total de 82.000 mascaretes reutilitzables per als habitants dels ajuntaments que la componen.

Aquest organisme que el componen els municipis d’Albalat, Albuixech, Emperador, Massalfassar, Massamagrell, Museros, El Puig, La Pobla de Farnals, Puçol i Rafelbunyol, ha encarregat la fabricació d’aquestes màscares a una empresa de Torrent, després d’estudiar els diferents pressupostos sol·licitats a les empreses del sector.

“Amb aquesta mena d’accions vam mostrar a la ciutadania la importància que tenen els organismes supramunicipals com la Mancomunitat Horta Nord, ja que ens permet poder conjuminar forces entre els diferents municipis i així obtindre millor resultats que si anàrem per separat” assenyala Jose Vicente Andreu, president de la Mancomunitat.

El cost de les màscares serà assumit per la Mancomunitat que, una vegada rebudes, les repartirà als consistoris, que seran els encarregats de la seua distribució.

La compra centralitzada a través de la Mancomunitat ha permés als 10 ajuntaments poder accedir a un mercat complicat actualment d’una forma més avantatjosa i podent abaratir costos.

“Gràcies a la unió dels municipis dins de la Mancomunitat, hem pogut adquirir aquestes màscares amb unes condicions molt més avantatjoses que si haguérem anat els 10 alcaldes i alcaldesses per separat a adquirir-les” assenyala Andreu.

Les mascaretes encarregades estan recolzades per la norma UNEIX 0065/2020, aprovada el passat 15 d’abril, i compleixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. La característica principal és que seran reutilitzables i llavables perquè puguen ser utilitzades fins a 10 ocasions. Amb cada mascareta s’adjuntarà un xicotet manual d’instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantindre-les i guardar-les amb totes les garanties.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 13 =