25n
25N
25N

La Mancomunitat de l'Horta Nord aprova els seus pressupostos per a aquest 2021

La Mancomunitat de l'Horta Nord aprova els seus pressupostos per a aquest 2021
14/04/2021 -

La Mancomunitat de l’Horta Nord va aprovar en el ple del passat 30 de març els pressupostos per a enguany amb la condició de dotar econòmicament les diferents àrees de l’entitat. Els pressupostos d’aquest 2021 van ser aprovats amb 14 vots a favor, sumats per 12 del PSOE i 2 de Compromís, i 6 abstencions, les que sumen 5 del PP i 1 de Ciutadans.

El total del pressupost ascendeix a 5.707.775 euros, distribuïts en diferents partides, destacant que més de la meitat anirà destinat a despeses de personal.

En el capítol d’inversions reals destaca la previsió de compra d’una nova màquina escombraire 135.000 euros i el muntatge d’un equip multibasculant del camió grua de la mancomunitat per 22.000 euros, a més de l’execució d’un punt de recàrrega per a vehicle elèctric.

Amb la finalitat d’intentar pal·liar els efectes adversos de les crisis, la dotació econòmica a les diferents partides dels pressupostos han experimentat un augment respecte al 2020 de 352.000 euros, és a dir un 6,58% més.

“És de vital importància que en l’àmbit local, els ajuntaments es posen d’acord per a la distribució de la despesa i és el que fem cada any amb els pressupostos de la Mancomunitat, arribar a un consens per a compartir serveis comuns i intentar millorar-los en benefici de les nostres ciutadanies”, ha explicat el president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, José Vicente Andreu.

Se’ls defineix com a uns pressupostos mancomunats, per a la igualtat de tots els municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 15 =