25n
25N
25N

Mancomunitat Camp de Túria confecciona bates per al personal sanitari de l'Hospital de Llíria

Mancomunitat Camp de Túria confecciona bates per al personal sanitari de l'Hospital de Llíria
03/04/2020 -

El professor de Tèxtil del Programa de Formació de Qualificació Bàsica de la Mancomunitat Camp de Túria, Eduardo Contreras, ha estat confeccionant durant aquests dies de confinament a casa bates per al personal sanitari de l’Hospital de Llíria (València) que lluita contra la Covid-19.

Aquest divendres ha fet lliurament de les 80 bates que ha elaborat mentre compaginava la seua labor com a docent del curs de formació.

D’altra banda, l’entitat informa que l’equip docent dels PFCB de la Mancomunitat Camp de Túria s’ha adaptat a les noves necessitats del seu alumnat i continua oferint la formació però a distància.

Des que l’Estat d’Alarma fóra decretat pel Govern d’Espanya, l’equip de professors ha treballat a distància amb els prop de 30 alumnes que componen els PFCB de Tèxtil i Mecànica que s’imparteixen en el Centre Cívic El Prat.

A través de la plataforma que ha facilitat la Conselleria d’Educació, Mulán; els WhatsApp, el telèfon i els tutorials els xics i xiques que són a les seues cases repartits pels diferents municipis de Camp de Túria senten que les classes continuen i poden repassar i afermar els coneixements adquirits de manera presencial mentre es va mantindre el curs en les classes habituals.

L’acompanyament de l’equip docent i la coordinadora del departament s’està donant tant a l’alumnat com a les famílies, perquè entre tots fem d’aquest confinament una estada per a continuar aprenent i reforçant coneixements.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 6 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa