25n
25N
25N

La Mancomunitat de l’Horta Sud, premiada per la creació i organització de la I Trobada de Pilota Valenciana

Els IV premis El Periódico de Aquí-Horta Sud reconeixen en la categoría d’Esports a la Mancomunitat en un emotiu lliurament al Castell d’Alaquàs

La Mancomunitat de l’Horta Sud, premiada per la creació i organització de la I Trobada de Pilota Valenciana
31/05/2018 -

La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, que presideix Carlos Fernández Bielsa, ha rebut el Premi de El Periódico de Aquí -en la seua quarta edició, en la categoria d’Esports- per la ideació i organització de la I Trobada d’Escoles de Pilota Valenciana de l’Horta Sud. Al seu discurs d’agraïment el president va dedicar este reconeixement “als xiquets i xiquetes de les escoles de pilota que són el futur del nostre esport i la garantia per salvaguardar la nostra identitat com a comarca i la nostra cultura com a poble”.

El lliurament va estar de la ma de l’històric pilotari de Torrent, Natalio Zamora, en un acte emotiu on es va destacar l’esforç dels 11 municipis de l’Horta Sud que van participar en la I Trobada de Pilota a la comarca. Fernández Bielsa a més es va comprometre, com a president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, en organitzar la segona edició de les Trobades l’any vinent.

Bielsa va tindre paraules, a més, per a tots els amants d’este esport tan nostre i especialment per a la Federació de Pilota Valenciana per la seua implicació, i valorant la tasca importantíssima dels mitjans de comunicació compromesos amb la cultura i les arrels valencianes.

I és que les I Trobades de Pilota Valenciana de l’Horta Sud, van ser tot un èxit amb l’assistència de 130 pilotaris de 17 localitats, i quedaren així reconegudes junt a tots els clubs i escoles participants que van fer possible l’esdeveniment.

D’esta manera, el Castell d’Alaquàs va acollir l’emotiva gala de El Periódico de Aquí que va reunir una ampla representació i personalitats de la comarca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + set =

CCCC
torrent