caixa popular

Aprobada per unanimitat l’al·legació conjunta de la Mancomunitat per la millora del transport a l’Horta Sud

El ple extraordinari de la Mancomunitat reclama una connexió interurbana “que unisca persones i no les separe”

Aprobada per unanimitat l’al·legació conjunta de la Mancomunitat per la millora del transport a l’Horta Sud
28/07/2018 -

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha celebrat un ple extraordinari amb motiu de les al·legacions presentades pels diferents municipis, davant el projecte de la Conselleria per a la línea d’autobús CV-108. La intenció, ja manifestada en anteriors reunions, ha estat la de donar suport a totes les propostes i presentar-ne una conjunta en nom de tota la comarca.

“Per tal de fer força i unir persones i no separar-les”, com ha reiterat el president de la institució, Carlos Fernández Bielsa, la Mancomunitat ha aprovat amb el vot a favor de tots els seus representants, presentar una al·legació conjunta, notificar la decisió a la Conselleria de Transport i “seguir defenent els interessos de la comarca, independentment del color polític”.

D’esta manera, al torn de paraula s’ha donat compte de les al·legacions individuals de Benetússer, Sedaví, Paiporta, Alcàsser, Picassent i Alfafar. Entre les peticions s’ha parlat d’incloure el servici nocturn de bus per a totes les localitat de la comarca, connexions directes amb els hospitals de referència, més i millors frequències o la renovació de la flota de vehicles.

Així finalment, amb el vot unànime de tot el plenari, s’ha tancat la sessió urgent celebrada, extraordinàriament, a l’ajuntament de Torrent.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 13 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris