25n
25N
25N

La mancomunitat valenciana Camp de Túria reparteix 2.250 mascaretes per a comerços oberts de la comarca

La mancomunitat valenciana Camp de Túria reparteix 2.250 mascaretes per a comerços oberts de la comarca
06/04/2020 -

La Mancomunitat Camp de Túria, a la província de València, ha entregat als ajuntaments d’aquesta comarca 2.250 mascaretes perquè siguen repartides entre els comerços que romanen oberts en els seus municipis, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

Així, ha destacat l'”esforç” que ha realitzat “per a aconseguir el material adequat” per a “elaborar un dels mecanismes de protecció necessaris per a prevenir la propagació de la Covid-19”. En aquest sentit, ha agraït la col·laboració de l’empresa de La Pobla de Vallbona (València), Artevisa, que “de manera desinteressada ha confeccionat totes les mascaretes”.

La mancomunitat ha repartit el material entre els consistoris de la comarca, que al seu torn entregaran aquest element de protecció als comerços oberts en els seus respectius municipis. L’entitat ha ressaltat que es continuaran elaborant mascaretes que seran repartides entre les administracions i els centres de salut.

Les mascaretes repartides han sigut confeccionades amb el material que li ha proporcionat la mancomunitat a l’empresa Artevisa i tenen les característiques tècniques que aconsella la Conselleria de Sanitat, a més de ser “reutilitzables perquè es poden llavar i tornar a usar”.

La Mancomunitat Camp de Túria ha indicat que aquest és “una iniciativa que s’ha dut a terme per a evitar la possible propagació del coronavirus i aconseguir entre tots i totes véncer-ho”. L’entitat ha agraït la labor que en aquesta crisi sanitària duen a terme el personal sanitari en hospitals i centres de salut, el dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i el de comerciants “que incansablement obrin els seus negocis per a servir els seus productes a la ciutadania”.

Així mateix, ha estés aquest agraïment a “els treballadors i treballadores dels establiments oberts, als quals continuen anant als seus llocs de treball cada dia, als quals teletreballen des de casa i a tota la ciutadania que està compromesa amb la causa i es queda a casa”.

La Mancomunitat Camp de Túria ha apuntat, d’altra banda, que continua coordinant l’arribada de material de protecció als centres de salut de la comarca. Així, ha indicat que la setmana passada va poder entregar 200 mascaretes al centre de salut de Llíria que havien sigut facilitades per un veí d’Alcublas (València).

L’ens supramunicipal ha assenyalat que aquesta és “una manera de coordinar el material que tant empreses privades com administracions públiques estan aportant a la sanitat i als comerços”.

“APORTACIÓ DE TOTS”

La presidenta de l’entitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha donat les gràcies per “l’aportació de tots i cadascuna de les persones que fan possible que existisca una coordinació per a poder confeccionar el material i fer-lo arribar on més el necessiten”.

Així mateix, ha valorat “el treball que incansablement fan diàriament tants i tants professionals de diferents àmbits” i el comportament de “la societat per quedar-se a casa” ajudar “entre tots” al fet que “la propagació del virus es detinga com més prompte millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =