caixa popular

Mamografies gratuïtes en l'Hospital Quirónsalud per a dones majors de 40 anys

Demana cita prèvia per a fer-te una mamografia gratuïta el 18 d’octubre

Mamografies gratuïtes en l'Hospital Quirónsalud per a dones majors de 40 anys
13/10/2017 -

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer, dimecres que ve, 18 d’octubre, l’Hospital Quirónsalud de València realitzarà, a les dones majors de 40 anys, mamografies gratuïtes. I és que el diagnòstic precoç d’aquesta malaltia redueix la mortalitat entre un 15 i un 20%. A més, cal no oblidar que el càncer de mama representa el 29% de tots els càncers, i s’estima que una de cada vuit dones ho patirà.

Els especialistes recomanen sotmetre’s a la primera mamografia als 40 anys, així com repetir aquesta prova cada dos anys. D’aquesta manera, si estàs interessada a realitzar-te aquesta prova, tan sols hauràs de sol·licitar cita prèvia en al telèfon 963 390 400, i presentar la prescripció mèdica en el moment de la mamografia.

D’acord amb els especialistes de l’Hospital Quirónsalud, l’augment del càncer de mama en els últims anys podria deure’s a l’envelliment de la ciutat, ja que la màxima incidència es troba en dones majors de 50 anys. No obstant això, en el cas de les dones menors de 40 anys, l’augment dels casos en un 10% podria deure’s als canvis en l’estil de vida, els antecedents, l’edat més avançada per a un primer embaràs, així com la tendència a disminuir el nombre de fills.

L’Hospital Quirónsalud compta amb un procés avançat en el diagnòstic precoç de càncer, ja que compta amb un mamògraf amb tomosíntesis, que permet avaluar la mama en 3D, i obtenir corts mil·limètrics que afavoreixen un estudi més minuciós de la glàndula. Tant és així que ha quedat demostrat que la tomosíntesis és capaç de detectar fins a un 30% més de càncers de mama que la mamografia convencional.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats