caixa popular

Malvarrosa Sunglasses i Fundació Novaterra unides per una fi solidària

Malvarrosa Sunglasses i Fundació Novaterra unides per una fi solidària
20/10/2017 -

El sol és alguna cosa tan pròpia a València i el Mediterrani que era inevitable que sorgira una marca d’ulleres que els rendira tribut, que fomentara que recorreguérem cada racó d’aquesta ciutat, d’aquesta província per a redescobrir-la, i tot açò sense que els nostres ulls patiren per això. D’aquesta inquietud sorgeix Malvarrosa Sunglasses, una marca d’ulleres amb el 100% de capital valencià i amb essència i disseny 100% mediterrani.

El nom d’aquestes ulleres no és casual perquè en qui va fundar el barri de la Malvarrosa també va ser un emprenedor, el que fóra el Cap de Jardineria dels Campos Eliseso, Jean Felix Robillard Closier, va decidir establir-se i crear una signatura de perfums on la malvarrosa era la protagonista.

Ara, el valencià Francisco Revaliente emprén un projecte que encara moda i solidaritat. La seua jove, però consolidada marca sunglasses, llança una proposta d’ulleres solidàries, la primera de les quals anomenada “Terra” se centra a recolzar la labor de la Fundació Novaterra.

PROJECTE TERRA

La Fundació Novaterra és una entitat que treballa perquè persones en risc d’exclusió social es formen en diferents disciplines de manera que siguen competitius en el mercat laboral. Per la compra de cada model “Terra”, Malvarrossa Sunglasses destinarà un euro a la Fundació Novaterra.

Francisco Revaliente tenia clar que volia que fóra un projecte solidari des de l’inici, de manera que “a més d’aconseguir crear una tendència valenciana, aconseguírem amb açò un impacte positiu en projectes que valen la pena”. Així és com naix “Terra”, el primer dels models solidaris, en honor a la Fundació Novaterra. Fundació valenciana que lluita contra la pobresa i l’exclusió social. “Des que vaig conéixer a aquesta entitat, em vaig sentir profundament connectat amb la labor que porten davant d’apoderament i autonomia de les persones a través de la formació i l’ocupació”. “Des de la concepció de Malvarrosa Sunglasses han estat presents”, conclou.

Des de la Fundació Novaterra asseguren que “per a nosaltres és un honor haver inspirat aquesta primera porta mala sort solidària, i que ens ajude a transmetre la “visió Novaterra”: la visió que un altre món és possible, que no és veritat que no es pot fer gens, i d’amb una segona oportunitat hi ha moltes persones que poden eixir de la situació en la qual estan i reconduir les seues vides”.

A més tant des de Malvarrosa Sunglasses com des de la Fundació Novaterra impulsen a tots els que vulguen recolzar aquesta campanya a utilitzar el fins a #VisiónNovaterra

MALVARROSA SUNGLASSES

Malvarrossa Sunglasses, actualment disposa en catàleg de quatre models, concretament Moraira, Terra (solidària), Altea i Javea; i de nou les denominacions no són casuals, ja que la intenció de Revaliente és ” portar un trosset de València a cada racó del món”.

De fet, en cartera té altres tres projectes d’ulleres solidàries que també fer referència a zones icòniques de la ciutat: Carmen (que es destinarà a la lluita contra el càncer), Sorolla, Gulliver (a la protecció de la infància) i Russafa (al col·lectiu LGTB).

Però Malvarrosa Sunglasses no solament destaquen per oferir un homenatge constant a València i la Comunitat Valenciana; Revaliente ho va tenir clar des del primer moment, l’objectiu primigeni era oferir una porta mala sort de qualitat a preus assequibles per açò assegura que “totes les nostres ulleres són polaritzades, UV400, que proporciona una protecció completa contra els rajos de sol i Categoria 3, amb un color suficientment fosc perquè resulten còmodes a ple sol”.

“Però a més volíem crear unes ulleres més sostenibles, i ho hem aconseguit amb la incorporació del bambú en les patilles, un producte ecològic i respectuós amb el medi ambient, que li imprimeix a més caràcter”, destaca Revaliente.

Tots els models, que es presenten en una atractiva i resistent caixa, juntament amb una funda de protecció i una gamoia, tenen un preu especial de 19, 95 euros.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + deu =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris