25n
25N
25N

La Malva-rosa acollirà el XX Festival Internacional del Vent

La Malva-rosa acollirà el XX Festival Internacional del Vent
05/04/2017 -

La platja de la Malva-rosa acollirà els pròxims dies 22 i 23 d’abril el XX Festival Internacional del Vent “Ciutat de València”, una de les cites esportives i lúdiques de major colorit i de les que se celebren en la ciutat amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal. La Presidenta de la Fundació Municipal d’Esports i Regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat la convocatòria junt amb José Royo, representant de l’Associació El Catxirulo.

Són ja 20 les edicions d’aquest Festival Internacional del Vent “Ciutat de València”, que omplirà de catxirulos i espectacularitat el cel de la platja de La Malva-rosa durant dues jornades, en les que es preveu una àmplia participació de pilots, junt amb nombrosos visitants, tant valencians com turistes, que gaudiran junt amb el camp d’exhibició i el de competició.

En total, seran més de 150 els pilots de catxirulos arribats de tot Europa, i hi ha programades més de 75 exhibicions (entre individuals i per equips), a més de la zona dels gegants catxirulos estàtics (fins a 30 metres d’envergadura), que fan d’aquesta cita una referència anual a escala internacional.

Aquesta XX edició inclourà activitats com a exhibicions de catxirulos de quatre fils, jardins de vent, equips de vol, vols per parelles, i tallers per als més menuts. A més, se celebrarà la XXV edició de la convocatòria titulada “l’infant d’Empinar el Catxirulo”, un concurs de construcció i vol del catxirulo tradicional valencià. En total, s’elevaran en l’aire valencià més de 800 quilos de material en catxirulos.

Les persones interessades a participar en el concurs de construcció i vol del catxirulo tradicional valencià, poden formalitzar la seua inscripció en el correu info@festivaldelviento.org fins al divendres 21 d’abril, així com en la mateixa zona del Festival el dissabte 22 fins a les 14.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 4 =