Malilla comparà amb un nou camp de futbol

Malilla comparà amb un nou camp de futbol
16/02/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat la licitació per adjudicar les obres del nou camp de futbol de Malilla. Aquest projecte, que també inclou la construcció d’un edifici de vestuaris al costat de l’esmentada instal·lació, compta amb un pressupost d’1,5 milions d’euros, IVA inclòs, i s’executarà en set mesos.

La regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha anunciat hui la construcció d’aquesta nova infraestructura que albergarà un camp de futbol exterior sense graderies i un edifici de planta baixa on hi haurà huit vestuaris, bany públics interiors i exteriors, magatzem i cambres tècniques, entre altres servicis.

El nou camp de futbol de Malilla estarà situat en una parcel·la d’aproximadament 9.180 metres quadrats i disposarà d’un accés per a vianants i un altre per a vehicles. Completarà les instal·lacions esportives del conegut poliesportiu municipal de Malilla, situat al carrer Joaquín Benlloch.

REHABILITACIÓ I REFORMA DE PISCINA DE VALÈNCIA

D’altra banda, la Junta de Govern Local, ha acordat aprovar el projecte de les obres de rehabilitació i reforma de la Piscina de València, per un import de 9.556.592,68 euros.

Davant aquest acord, Maite Girau ha manifestat: “estem satisfets que puguem començar ja les obres d’aquesta instal·lació tan emblemàtica de la nostra ciutat”.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + huit =

anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
liria
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019