25n
25N
25N

Maje i Salva declararan el dimarts pel crim del marit d'ella en Patraix

Maje i Salva declararan el dimarts pel crim del marit d'ella en Patraix
23/10/2020 -

María Jesús M.C., coneguda com a Maje, i un dels seus amants, Salvador R.L., tots dos acusats de matar al marit d’ella l’agost de 2017 en un garatge del barri valencià de Patraix, declararan el dimarts davant el jurat popular que els jutja.

La vista contra Maje i Salva va arrancar el passat 14 d’octubre i, malgrat que la seua declaració estava prevista inicialment per a l’endemà, es va ajornar després de sol·licitar-lo les defenses i es va posposar fins a practicar-se tota la prova que hi ha contra ells.

Ara, l’Audiència ha fixat la seua declaració per al dimarts, 27 d’octubre, i es reserva l’endemà per a la prova documental, que inclou audicions d’enregistraments, i el dijous exposaran les parts les seues conclusions i informes. El divendres, segons la primera estimació, s’entregarà l’objecte del veredicte al jurat popular.

La Fiscalia sol·licita una pena de 22 anys de presó per a Maje –amb l’agreujant de parentiu– i altres 18 anys per a Salva, mentre que l’acusació particular eleva les penes fins als 25 anys en el cas d’ella i els 20 per a ell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =