25n
25N
25N

Maika Makovski presenta el seu últim disc Chinook Wind en el Teatre El Musical

Maika Makovski presenta el seu últim disc Chinook Wind en el Teatre El Musical
17/01/2017 -

La cantant mallorquina Maika Makovski presentarà a València el seu nou treball “Chinook Wind” en el Teatre Musical dissabte 21 de gener a les 21h. Aquest disc està marcant un abans i un després en la seua trajectòria artística, Makovski és ara menys rockera i la seua música s’ha tornat més intimista.

El canvi de rumb arriba després de quatre anys de reflexió en els quals no ha publicat. Després d’aquest període arriba “Chinook Wind”, una sorprenent col·lecció de cançons que beuen a xarrups de la mateixa font que el talent extraordinari d’aquesta cantant, compositora i actriu. Un disc de viatge en el que Maika plasma el seu propi periple vital a la recerca de les seues arrels a Macedònia. “Aquest disc naix a Macedònia i tot el bé que hi ha en ell, el més fascinant, naix allí”, confessa.

En el concert, que forma part del seu gira de presentació, compta amb la col·laboració de Brossa quartet de corda que acompanya la música de Makoski en aquesta nova etapa musical de la cantant. El grup ho formen Pere Bartolomé Valls, Aleix Puig Caminal, Inmaculada Lluch Revert i Marçal Ayats Mialet.

Programació Forma-TEM

El Teatre El Musical ha presentat la programació dels seus tallers Forma-TEM per als primers mesos de 2017. En ells es va a poder trobar tallers de circ per a xiquets amb diferents categories com a iniciació, condicionament físic, acrobàcies i capoeira. Un taller de teatre que serà a càrrec de la prestigiosa companyia “El pont flotant”. La programació en l’apartat de dansa comptarà amb dos classes magistrals de dos Premis Nacionals de Dansa com Rocío Molina i Marcos Morau els dies 3 de març i 8 d’abril respectivament.

Finalment, s’ha programat quatre tallers de performance. El primer dedicat SoundPainting amb Walter Thompson del 31 de gener al 5 de febrer, de performance amb Seiji Shimoda del 28 de març al 02 d’abril, de música experimental contemporània amb Josep-Maria Balanyà del 25 al 30 d’abril i d’art d’acció amb Alastair Maclennan del 30 de maig al 4 de juny. Tots els tallers de performance tindran horari matinal de 10h a 14h i comptaran amb una work in progress els diumenges al matí en el hall del TEM. L’entrada per a aquesta sessió serà lliure fins a completar aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 3 =

torrent