25n
25N
25N

La Magic Line inundarà València de solidaritat en pro dels col·lectius més vulnerables

València Extra tornarà a ser un dels patrocinadors de la Magic Line València 2020

@magiclineSJD

La Magic Line inundarà València de solidaritat en pro dels col·lectius més vulnerables
27/01/2020 -

Arranca la segona edició de la Magic Line València. Després de l’èxit de la primera edició, Obra Social Sant Joan de Déu ha tornat a organitzar aquesta gran mobilització solidària que tindrà lloc aquest diumenge, 2 de febrer. Una caminada solidària, per equips i no competitiva amb la qual els participants aportaran el seu granet de sorna per a ajudar als col·lectius més vulnerables. I és que el 100% del recaptat anirà destinat a programes que busquen “un desenvolupament de vida autònom i estable per a les persones sense llar”.

Mariola Valls, representant de Sant Joan de Déu, ja va explicar, durant la presentació de la Magic Line 2020 de València, que els fons recaptats contribuirien a desenvolupar programes “integrals, residencials, d’habitatge, ocupacionals, de promoció de la salut i d’oci per a ajudar als col·lectius en risc d’exclusió”, com són les persones sense sostre.

En l’anterior convocatòria, van participar 1.022 persones repartides en 78 equips, es van organitzar 40 accions solidàries, 50 persones van ser voluntàries i van participar 20 organitzacions. Un esdeveniment en el qual es van recaptar, finalment, 23.566 euros i que, en aquesta segona edició, volen igualar o, si és possible, superar.

Els recorreguts de la Magic Line de València 2020 serà tres – 5, 10 i 20 quilòmetres -, amb arribada conjunta a la plaça de l’Ajuntament on, en finalitzar la caminada, se celebrarà una gran festa amb activitats i tallers per a tots els públics, a més de moltes sorpreses per als assistents. Des de l’organització han volgut remarcar que els recorreguts de 10 i 20 quilòmetres seran totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Així, el recorregut de 20 quilòmetres començarà des de l’ajuntament d’Alboraia, passant per llocs emblemàtics de la ciutat, tant naturals com arquitectònics. Després de l’eixida de la localitat, es continuarà pel Barranc de Carraixet, fins a la Patacona, per a arribar a València per la Malva-rosa.

En la Plaça de l’Armada serà l’eixida del recorregut de 10 quilòmetres. D’ací, després de passar per La Marina, s’arribarà al llit del riu Túria fins a estar enfront del Corte Inglés de l’Avinguda de França, on tindrà lloc l’eixida dels 5 Km. Finalment, es continuarà pel llit fins a les Torres de Serrans i, després de travessar les seues portes, s’anirà fins a la Plaça de l’Ajuntament.

Un any més, València Extra serà un dels patrocinadors de la Magic Line. I és que de la mateixa manera que ja es va fer en la passada edició, aquest diari de proximitat col·labora amb Sant Joan de Déu en la promoció d’aquest esdeveniment solidari que anima a caminar per una bona causa: la inserció social dels col·lectius més vulnerables.

Enguany, la Magic Line també se celebrarà a Barcelona (1 de març), a Mallorca (29 de març) i, per primera vegada, a Múrcia (26 d’abril).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 8 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus