25n
25N
25N

Més de 1.000 inscrits per a la primera Magic Line València, la carrera més solidària

La Magic Line se celebrarà el diumenge, 17 de febrer, i recorrerà diversos punts de la ciutat

Més de 1.000 inscrits per a la primera Magic Line València, la carrera més solidària
14/02/2019 -

El pròxim diumenge, 17 de febrer, València acull la primera Magic Line, que ha aconseguit reunir a més de 1.000 persones entre participants i persones voluntàries. La Magic Line és una caminada solidària, no competitiva, que es realitza per equips de 5 a 20 persones, i els beneficis de les quals aniran destinats a millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat. En aquesta ocasió, l’entitat beneficiada serà Sant Joan de Déu Servicis Socials, que treballa per a acompanyar a persones sense llar en el seu procés d’inserció social.

La caminada ofereix tres recorreguts, un d’ells adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, amb l’objectiu que tothom puga participar. Així, la Magic Line València tindrà un recorregut de 5 km, que eixirà des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a les 11.00 hores; un recorregut de 10 km amb eixida a l’Hospital València al Mar a les 10.00 hores; i un altre de 20 km, que eixirà des d’Alboraia a les 8.00 hores.

Tots els recorreguts acabaran en el mateix punt d’arribada: la Plaça de l’Ajuntament, on els estarà esperant una gran festa, que comptarà amb les següents activitats:

-Taller de PINTACARES de la mà de Pauli.

-Instal·lació Artística CASA HOGAR creada per Raquel Rodrigo “No hay nada como el hogar, dijo Dorothy. ¿Y quién no lo ha pronunciado alguna vez al reencontrarse con el lugar que mejor nos acoge e identifica?”

-13.30 ESPECTACLE DE TITELLES a càrrec de Visa Knwowing. Coneix als i els personatges del nostre cartell de la Magic Line.

-13.45 TAKIRI ART COMPANY, Movent-se a través de la dansa viatjarem dins de la ment i la consciència social per a respondre preguntes i resoldre dubtes que tots tenim en algun moment del nostre camí.

-14.15 TENEMOS LA CANELA. Grup valencià de rumba fusion que presenta el seu primer projecte musical “Bájate a la calle”.

Així mateix, es duran a terme actuacions en diferents punts de la ciutat per a animar als participants. D’aquesta manera, Lucia Antonino actuarà en l’Ermita del Peixet a les 9.00 hores; en l’Embull 2 de La Marina Reial de València, des de les 10.30 hores, estaran Richard Kobena i Payaso Hospital; Sedajazz actuarà, a les 11.00 hores, en el riu de València, al costat del Palau de la Música; Sinfonicio estarà a les Torres de Serrans a les 11.30 hores; i finalment, Borumbaia Timbals estarà, des de les 11.30 hores, en l’encreuament entre el carrer Maria Cristina amb el carrer Sant Vicent.

La caminada de la Magic Line València és sol el fermall d’or a mesos previs de diferents accions solidàries, que cada equip ha anat realitzant, amb l’objectiu d’aconseguir el repte econòmic proposat. I és que en aquesta caminada tots guanyen, sobretot, les persones més desfavorides.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa