25n
25N
25N

Maena finalitza amb èxit el seu rodatge

La pel·lícula que pretén visibilitzar el glaucoma comença ara la seua fase de muntatge i post-producció

Maena finalitza amb èxit el seu rodatge
02/10/2017 -

L’Associació Peloki col·labora de nou amb Obra Social “La Caixa” al costat de l’Associació de Glaucoma Per a Afectats i Familiars (AGAF) amb l’objectiu de donar major veu a esta malaltia ocular que suposa una de les principals causes de ceguesa en el nostre país.

El curtmetratge, protagonitzat per Sofia Giménez del Rei (afectada per la mateixa malaltia), està escrit i dirigit per Paloma G. Santiago, co-fundadora de l’associació que, per primera vegada, es posa al comandament de l’adreça d’un projecte audiovisual de tal envergadura.

Les altes hores a les quals s’acabaven els rodatges durant diversos dies són testimoni i prova de l’esforç, la perseverança i l’obstinació que tot l’equip tècnic i artístic ha posat en la pel·lícula per a aconseguir els temps previstos, tot un assoliment.

Maena és la història d’una joveneta misteriosa que viu en la penombra d’una cova que encuriosirà dels seus veïns. Esta narració transportarà als espectadors a una combinació entre realitat i ficció, entre el nostàlgic passat i el bell futur.

Peloki Teatre continua amb el seu objectiu de conscienciar i visibilizar malalties rares a través d’iniciatives que promouen la cultura i l’audiovisual com han sigut els casos d'”Es ven vareta màgica” i “Explicant estels”, sengles curtmetratges sobre el Lupus i la Mastocitosis respectivament que estan basats en els contes de la coneguda escriptora Isabel de Ron i dirigits per Koke Jiménez i Josevi García Herrero.

Ara que Maena ha entrat en la fase de muntatge i post-producció, tant AGAF com Peloki requerisquen més ajuda per a afrontar esta etapa final i deixen les portes obertes davant qualsevol tipus de patrocini, donatiu o ajuda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + deu =