25n
Orgull
Orgull

El 'macrobrot' per viatges de fi de curs a Mallorca ja supera els 600 casos en huit CCAA

El 'macrobrot' per viatges de fi de curs a Mallorca ja supera els 600 casos en huit CCAA
26/06/2021 -

La Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa, Galícia i Catalunya han notificat en les últimes hores nous casos de COVID-19 associats a brots vinculats a viatges de fi de curs a Mallorca, amb el que el recompte total de casos entre estudiants supera ja els 600 en huit regions, segons informació proporcionada pels diferents governs autonòmics.

En concret, la Comunitat de Madrid ha comptabilitzat ja 363 casos; Galícia els xifra en 70; País Basc en 49; la Comunitat Valenciana en 67; Catalunya en 22; Múrcia en 20; Castella-la Manxa en 11 i Aragó en 10. En total, són 612 casos constatats fins hui.

A aquests cal afegir que 476 joves andalusos es troben en aquests moments en aïllament després de fer viatges de fi de curs a Mallorca. Aquest divendres van començar a practicar-los les proves.

Cal recordar que la Ponència de Alertas del Ministeri de Sanitat va acordar aquest passat dijous que aquelles persones que estiguen o hagen participat en viatges de fi de curs a Mallorca siguen considerats “contactes estrets” després dels contagis detectats en les últimes hores.

Paral·lelament, la Generalitat de Catalunya ha detectat un brot multitudinari produït en celebracions de fi de curs d’alumnes de segon de Batxillerat, no a Mallorca, sinó a l’illa veïna de Menorca. Aquest brot té 57 casos positius confirmats i s’han detectat 262 contactes estrets.

El Govern balear ha comunicat que ha obert expedient als organitzadors d’un concert de Reggaeton en la Plaça de Bous de Palma i investiga a nou hotels pels brots associats als viatges de fi de curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 1 =