25n
25N
25N

Macastre aposta pels seus joves esportistes

Macastre aposta pels seus joves esportistes
13/09/2017 -

L’ajuntament de Macastre ha confirmat la seua decidida aposta per l’esport. Així, a la decisió de millorar les infraestructures esportives del municipi s’uneix ara el suport concret als seus esportistes més reconeguts. En aquest cas, el consistori ha confirmat que patrocinarà al nadador local José Vicente Romero, qui ha collit notables èxits en aquesta disciplina.

Precisament, el cap de setmana passat, Romero es va proclamar campió del Triatló de València; en la modalitat Olímpica per Relleus. I ho va fer al costat dels seus companys Héctor Palmero (Godelleta) i Jesús Quiles (Torís).

Aquest èxit s’uneix al títol de Campió d’Espanya Premaster aconseguit en 400 estils (Badajoz), així com el Triatló Olímpic per Relleus de Madrid. Tot açò sense desmeréixer el bon fer al costat dels seus companys del Club Natació Torís; els qui l’han ajudat a créixer tant personalment com esportivament.

“Igual que ocorre amb els estudiants de música macastrers, l’ens municipal es posa al costat dels qui enorgulleixen als seus veïns, ja que actuen com a exemple del que volem els nostres joves”, tal com afirma l’alcaldessa, María José Casolà.

“En una societat en la qual el fàcil és deixar-se portar per qüestions poc edificants, és d’agrair que hi haja xics i xiques del nostre poble que ens demostren que es poden aconseguir els somnis amb treball, esforç i moltes ganes. Entenem que aquest és el camí que han de seguir, per la qual cosa els recolzarem en tot el que estiga en la nostra mà. Però no solament des del punt de vista econòmic, sinó fent-los veure que ens sentim realment orgullosos que ens representen a tots i cadascun dels macastrers”, afig l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + dinou =

museo etnologia
ficcions 2019-2020