25n
25N
25N

El MAC reflexiona sobre el paper de la dona en la història amb les acrobàcies i la dansa aèria d'Estampades

De vesprada, el públic va omplir Felipe Bellver per a veure als andalusos de Tresperté i Panicmap va presentar el seu nou espectacle per a xiquets d’any i mig

El MAC reflexiona sobre el paper de la dona en la història amb les acrobàcies i la dansa aèria d'Estampades
26/05/2018 -

Mislata art al carrer, a més de ser un festival d’arts escèniques per a tots els públics, és també una font de valors inesgotable. Ahir a la nit, la programació girava entorn de la igualtat amb un espectacle de la companyia catalana Cia. Estampades que portava per títol “Enfila S.A.”, un homenatge a les dones humils que treballaven en el món tèxtil.

L’espectacle nocturn, situat en la plaça de la Constitució, era un dels plats fort del MAC 2018 i no va deixar a ningú indiferent. Acrobàcies, dansa aèria, teatre i humor gestual es van barrejar en aquesta història de dues germanes que, entre fils i bobines, anaven creuant els seus sentiments i les seues emocions, mentre juntes teixien el fil de les seues vides.

L’intens cap de setmana que es va a viure a Mislata va arrancar ahir a primera hora de la vesprada, amb els més xicotets com a protagonistes. La companyia PanicMap va presentar en el MAC l’espectacle “Pequeño Big Blue”, una mescla de teatre amb dansa contemporània dirigida al públic d’entre 18 mesos i 4 anys. Mitjançant l’ajuda del mapping, la interacció amb la pantalles, el ball i els gestos, la nova producció de Juan Pablo Mendiola narra la història de transformació d’un monstre, Big Blue, amb l’ajuda de la seua amiga Ene.

Després de l’espectacle de sala, que va incloure dues sessions, la companyia La Fam van ser els encarregats un any més d’inundar els carrers de Mislata de festa i música en directe. Aquesta vegada amb tricicles motoritzats i amb una estètica street punk/futurista, van conduir al públic cap al següent espectacle que es trobava en l’amfiteatre de Felipe Bellver.

Per a tancar la vesprada el programa havia previst una altra companyia de primeríssim nivell, l’andalusa Trasperté Circo Teatro, que van portar de viatge pel temps a xiquets i majors amb la seua funció “Oopart”. Per mitjà de les acrobàcies, la interacció amb objectes, els jocs en el temps i l’humor van aconseguir una gran ovació del públic, que ahir va omplir per complet l’amfiteatre de Felipe Bellver i va estar durant tota l’obra han estat rient i aplaudint als artistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tretze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus