25n
25N
25N

Llicències dona llum verda a la creació d'una residència universitària en l'Avinguda del Port amb 249 places

Llicències dona llum verda a la creació d'una residència universitària en l'Avinguda del Port amb 249 places
14/02/2020 -

La regidora de Llicències d’Activitats de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, ha donat a conéixer que l’Ajuntament ha donat llum verda a la construcció d’una residència d’estudiants amb 249 places en el número 83 de l’avinguda del Port, en un solar situat entre els carrers d’Aben al Abbar i de Manuel Candela. La residència tindrà una superfície total construïda de 10.058 metres quadrats.

La residència ocuparà un solar que, hui en dia, alberga un aparcament de cotxes al costat d’un bingo. El projecte contempla una planta de soterrani a manera d’aparcament amb 42 places i un semisoterrani on s’habilitaran aules d’estudi, un gimnàs, sales de televisió i zona de jocs. “Aquesta nova dotació millorarà l’entorn de la zona, ja que donarà ús a un solar on, fins ara, aparcaven cotxes d’un establiment d’apostes”, ha explicat Beamud.

El projecte es completa amb un total de 249 habitacions, onze d’elles a la planta baixa, al costat d’altres estances d’ús comú, i 35 en cadascuna de les sis plantes altes que tindrà l’edifici. A més, hi haurà una planta d’àtic on hi ha estipulades 28 habitacions.

Cadascuna de les habitacions estarà completament equipada amb bany, cuina i un armari, per a una superfície total construïda de 10.058 metres quadrats. Es tracta d’un projecte que, com indiquen els inversors de la iniciativa, està concebut com unes instal·lacions d’alta qualitat i amb les màximes prestacions; no està previst espais de cuina o altres instal·lacions de l’estil compartides.

Segons explica la regidora Beamud, “a València som el destí principal d’Europa dels estudiants Erasmus i amb aquests projectes consolidem la ciutat com un punt de referència a escala europea. Treballem de valent per atreure gent jove i talent a la nostra ciutat. A València som capaços de tirar endavant projectes que ens situen com a referència entre els i les estudiants de tota mena de matèries i procedències”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19