caixa popular

L'única Spartan Nocturna esgota la meitat de les seues inscripcions

La carrera tendrá lugar en el Circuito Ricardo Tormo de Cheste el próximo 28 de octubreLa carrera tindrà lloc en el Circuit Ricardo Tormo de Xest el pròxim 28 d’octubre

L'única Spartan Nocturna esgota la meitat de les seues inscripcions
20/07/2017 -

La Reebok Spartan Race que se celebrarà el 28 d’octubre en el Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana serà especial per diversos motius, encara que el principal tindrà lloc en un horari molt poc comú per a la cita.

Xest acollirà l’única prova Sprint que se celebrarà de nit, que a més tindrà un cens limitat a tan sols 600 participants. Serà una oportunitat diferent i única de posar a prova els sentits dels corredors, per la qual cosa el nombre de dorsals ja ha minvat a la meitat, després que després de dos mesos d’haver sigut anunciada ja s’hagen inscrit un total de 300 persones.

Aquells que opten per esta modalitat única no solament transitaran pel recorregut a partir de les 20 hores, sinó que rebran una samarreta fluorescent exclusiva que hauran de vestir durant la carrera i formaran part de la fi de festa especial que tindrà lloc en terres llevantines.

Per als interessats a formar part de l’única edició d’estes característiques, les inscripcions estan ja obertes, doncs no hi ha opció de poder apuntar-se el dia de la celebració d’esta.

Eixe cap de setmana, el Circuit decidirà el nom del primer campió d’Espanya masculí i femení de la Spartan Race, a més de realitzar diversos esdeveniments que posaran el punt final a la seua temporada de consolidació com a campionat professional.

Se celebrarà el tancament de temporada amb una festa en honor a tots els espartans, on la música tindrà un paper preponderant amb sessions de DJ en viu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios