25n
Orgull
Orgull

Luisa Notario respon al PP que "no pot donar lliçons" en inversió en infraestructures escolars

Luisa Notario respon al PP que "no pot donar lliçons" en inversió en infraestructures escolars
22/08/2019 -

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, ha replicat a la portaveu del PP en el consistori, María José Catalá, que el “sorprén l’atreviment” de l’edil en parlar d’educació, ja que “ni ella ni el PP ens poden donar lliçons quant a la preocupació per les intervencions a l’escola pública” per part de la corporació local.

Catalá ha demanat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, expliquen als veïns de la ciutat “com els van afectar les retallades de la despesa i si “suposaran un nou fre a la construcció de col·legis”, criticant també “la situació de paràlisi completa del pla Edificant a València”, amb obres que “siguen eternitzant-se en un procés interminable dissenyat per Compromís i PSPV per a tapar la seua incapacitat per a gestionar”.

Luisa Notario ha explicat que precisament els governs de la Nau i el Rialto, a València, i del Botànic, en la Comunitat, han sigut els que han estat “solucionant tots els problemes derivats de l’abandó sistemàtic al qual la senyora Catalá, fins i tot com a consellera, i el seu partit han sumit a l’educació pública valenciana durant les últimes dècades”.

“Només amb el pla de millora en les ‘escoletes’ estan arribant ja 380.000 euros a diversos centres de la nostra ciutat, mentre que altres 1,2 milions del Pla Edificant estan millorant ja diferents centres d’educació Infantil i Primària. El degoteig d’obres aquest estiu és constant, però només són la continuació a les múltiples intervencions que en els últims quatre anys han solucionat reivindicacions històriques de moltes comunitats educatives”, ha dit.

La regidora ha explicat que en els tres col·legis municipals, que van trobar “en una situació d’abandó extrem” van invertir mig milió d’euros per al seu arranjament: “Només és un exemple, com també ho són els barracons temporals de la senyora Catalá i el PP, en els quals durant una dècada han tingut a l’alumnat del CEIP 103”.

Per això, ha assenyalat que “si des que al desembre el PP va enviar a València a la senyora Catalá no ha tingut temps de posar-se al dia” ells li poden fer “un inventari de totes les seues polítiques contra l’ensenyament públic a la nostra ciutat” i de totes les que han desenvolupat en quatre anys “per a solucionar-ho”.

“Seria interessant, i molt productiu per a l’ensenyament públic a la nostra ciutat, que l’aportació de l’oposició municipal fóra una mica més eficaç que les ocurrències d’uns, els corrons d’uns altres i les soflames apocalíptiques d’unes altres que evidencien la nul·la preocupació pel benestar dels estudiants. És evident que les inversions del Pla Edificant estan garantides”, ha resolt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =