25n
25N
25N

Lufthansa incrementarà les connexions aèries amb Frankfurt i Munic

Lufthansa incrementarà les connexions aèries amb Frankfurt i Munic
19/12/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb els directius de la línia aèria Lufthansa, que han anunciat un fort augment de freqüències entre l’aeroport de Manises i els de Frankfurt i Munic.

Gómez ha mantingut aquesta trobada en el marc de la visita realitzada a Magúncia, amb motiu de l’organització dels actes de commemoració del 40 aniversari de l’agermanament de València amb aquesta ciutat alemanya. Després de la trobada ha explicat que s’estan “planificant accions de promoció que potencien aquests vols i faciliten l’arribada de turistes alemanys a la ciutat”.

D’aquesta forma, ha precisat que el pròxim estiu “estaran en funcionament tres vols diaris, un més que enguany, amb Frankfurt i amb Munic passa de tres a sis vols setmanals”. Una decisió davant la qual ha manifestat la seua “satisfacció” pel que ha qualificat “d’aposta decidida d’una de les principals línies aèries per situar València com a destinació turística”.

Així mateix, ha avançat que també “s’està treballant per a intentar recuperar la connexió directa de Viena amb València”, a través de l’aerolínia Austrian Airlines, del grup alemany. “Ens alegrem que una aerolínia com Lufthansa, que és la primera aerolínia europea, aposte decididament per la nostra ciutat, aportant així un perfil de turisme de major poder adquisitiu”, ha remarcat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =

Valencia activa
bombers
CCCC
bombers
Valencia activa