25n
25N
25N

La ludoteca de Sueca començarà el 15 de setembre

La ludoteca de Sueca començarà el 15 de setembre
10/09/2020 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, un curs més, el servei de Ludoteca Municipal destinat a l’alumnat de segon cicle d’Infantil i primer, segon i tercer de Primària. El termini per a presentar les sol·licituds de plaça es va iniciar el passat 3 de setembre i finalitzarà demà, dia 10. Es podrà realitzar mitjançant via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament (www.sueca.es), o presencialment en el Registre General d’Entrada sol·licitant cita prèvia en el telèfon 960 919 138. “Pensant a millorar la conciliació de moltes famílies, posarem en marxa, un curs més, este servei adaptat a les circumstàncies actuals que vivim”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

L’assignació de les places es regularà tenint en compte els següents criteris: en primer lloc, les sol·licituds corresponents a menors que tinguen als dos progenitors treballant; en segon lloc, les sol·licituds de menors en les quals només treballe un dels progenitors; i finalment, si queden places disponibles, les sol·licituds en les quals cap dels dos progenitors estiga treballant.

El servei de Ludoteca Municipal començarà el 15 de setembre i l’horari serà, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores. S’establiran dos torns: 1.- dilluns, dimecres i divendres (30 places), i 2.- dimarts i dijous (30 places). El preu serà de 100 euros, si es matriculen d’un torn; o de 130 euros, si es matriculen dels dos.

La llista d’admesos es farà pública el 14 de setembre en la web de l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

museo prehistoria