25n
25N
25N

El dissabte 9 de juny, ajuda'ns a lluitar contra el càncer


El dissabte 9 de juny, ajuda'ns a lluitar contra el càncer

04/06/2018 -

Després del premi rebut el 22 d’abril per haver aconseguit més de 20.000 euros de recaptació l’any passat, l’Associació Contra el Càncer vol continuar mantenint el llistó molt alt i per a això necessita l’ajuda de tots els veïns: el dissabte 9 de juny, durant tot el matí, nova col·lecta a Puçol, en aquesta edició amb 6 taules, una d’elles situada en la urbanització Alfinach.

El premi rebut per duplicar la recaptació de 2016 a 2017 no ha fet que Ana Sebastià i la seua junta directiva reduïsquen l’esforç en l’àmbit local, per la qual cosa ja tenen organitzada la nova col·lecta que, a més, comptarà amb una taula en les urbanitzacions de Puçol, una cosa que no es havia produït en els últims anys.

«El 9 de juny, farem la col·lecta, per la qual cosa repartirem 6 taules per tot el poble. En aquesta ocasió, hem avançat una mica la data; perquè, després, ens semblava massa tard», apunta la presidenta de l’associació local. «Aquesta activitat es realitza a València el 7 de juny i, com sembla que la gent està més conscienciada perquè es comenta més, hem decidit dur-la a terme el dia 9 a Puçol, i a més tindrem una taula nova en les urbanitzacions, concretament en Alfinach».

Recorda, en la lluita contra el càncer La teua ajuda no té preu!

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =