caixa popular

Les llums de la Falla Cuba-Puerto Rico reten homenatge al Parc Central

L’encés oficial de les llums tindrà lloc el pròxim 8 de març

Les llums de la Falla Cuba-Puerto Rico reten homenatge al Parc Central
26/02/2019 -

L’encés de llums de les Falles de València és un dels actes fallers més destacats. Milers de persones es concentren en el barri de Russafa per a gaudir d’un espectacle de llum, color i música que, any rere any, continua sorprenent. Les diferents comissions falleres treballen per a crear impactants il·luminacions, que les porte fins al primer premi. I, encara que la inauguració de l’encés de llums de València se celebre el pròxim 8 de març, la veritat és que algunes Falles ja han revelat els seus esbossos.

Aquest és el cas de la Falla Cuba-Puerto Rico, que ja ha donat a conéixer el seu projecte per a les Falles 2019. El Parc Central serà el principal protagonista, al qual li ret homenatge mitjançant la instal·lació de 31 arbres de llums LED, simulant un gran bosc. I és que la recent inauguració de la primera fase d’aquest gran pulmó verd per a la ciutat ha beneficiat, en major mesura, al barri de Russafa per la seua proximitat.

Aquest arbratge anirà canviant d’il·luminació amb el pas de les hores, igual que ocorre en plena naturalesa. Sens dubte, un projecte innovador, que té la signatura de Ximénez, i amb el qual pretenen alçar-se amb el primer premi de la categoria A. Així, aquests arcs, que simularan els arbres, tindran unes dimensions de sis metres d’ample i deu d’alt, i estaran formats per 26.000 unitats de LED, aproximadament. A més, una de les grans novetats és que la il·luminació començarà des del mateix sòl.

Sens dubte, la Falla Sueca-Literato Azorín, encara que ja haja anunciat que, enguany, no realitzarà espectacle de llums, sí que apostarà per sorprendre valencians i visitants amb una estructura de llums que serà molt major que l’any passat. I és que tots competeixen per ser el millor carrer il·luminat.

Més informaciójo amb ribo

1 Comentari

  1. Pablo
    Pablo febrer 26, 15:32

    No es la falla Cuba-Literato Azorín, es la falla Cuba-Puerto Rico

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =