25n
25N
25N

Els punts violeta han informat i sensibilitzat durant cap d'any i no registren intervencions per agressions sexistes

Els punts violeta han informat i sensibilitzat durant cap d'any i no registren intervencions per agressions sexistes
02/01/2020 -

Els dos punts violeta instal·lats per l’Ajuntament de València en cap d’any, a través de la regidoria d’Igualtat i Polítiques inclusives que dirigix ​​Lucía Beamud, han informat a un gran nombre de persones que s’han acostat durant la celebració de l’última nit de l’any per a rebre informació sobre prevenció d’agressions sexistes així com per la possibilitat de col·laborar com a voluntariat en estos punts.

Situats als carrers Marqués de Sotelo i Cotanda, els dos punts violeta s’han encarregat de sensibilitzar i informar la ciutadania. Així, s’han repartit fins a 1.000 xapes i 1.000 fullets informatius estos dies. Igualment s’han repartit 1.000 fullets de la campanya de prevenció d’agressions sexistes “Fora de lloc”.

Els punts violeta han comptat en tot moment amb presència de dos professionals (psicòlegs/educadores/treballadores socials). Concretament, els punts han estat actius durant la nit de cap d’any en horari de 23:00 a 5.00 hores. La informació s’ha realitzat tant en valencià i castellà com en anglès.

“Els punts violeta són útils per a la sensibilització i la prevenció, així com per traslladar un missatge a la societat de rebuig a la violència masclista, establint canals més immediats i accessibles per a la denúncia i l’atenció a víctimes que puguen necessitar-ho. Durant estos dies la gent que s’ha acostat ha estat molt positiva i han valorat com a molt necessari el paper que feien professionals”, ha dit la regidora Beamud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + catorze =