caixa popular

Los mayores de Torrent celebran el Día Internacional de las Personas Mayores con un pleno

Las propuestas planteadas en el Pleno del año pasado ya han sido resueltas

Los mayores de Torrent celebran el Día Internacional de las Personas Mayores con un pleno
04/10/2017 -

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, l’Ajuntament de Torrent ha celebrat l’IV Ple Municipal del Consell Major presidit per Pepita Esteban, que enguany assumeix el càrrec d’alcaldessa per un dia. Este consell té com a objectiu informar i proposar iniciatives municipals en relació amb la gent gran.

La jornada s’ha iniciat amb el lliurament del bastó de comandament a Pepita, de la mà de l’alcalde Jesús Ros. Posteriorment s’han dirigit al saló de plens on han iniciat el consell i s’ha iniciat la sessió per a presentar les propostes per part dels majors. “Em sent molt il·lusionada amb el càrrec, però sobretot acontenta d’anunciar que hem aconseguit algunes de les propostes que es van exposar en el ple dónes any passat; per exemple, hem tingut activitats per als majors en les festes patronals, millora de bancs i implantació de nous i la instal·lació de la nova parada de TorrentBus al costat del centre de Sant Enric”, ha assenyalat Pepita.

En el ple també ha estat present el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, i diferents membres de l’equip de govern, a més de representants dels 4 centres majors de la ciutat (Centre de Majors Verge de l’Olivar, Centre de Majors Bellido, Centre de Majors Sant Enrique i CEAM). “És molt important per a l’ajuntament que els majors expressen les seues necessitats, ja que són una part essencial en la nostra societat, ja que tenen experiència i coneixements i poden presentar grans idees que a la resta ens passen desapercebudes. Avui, Dia de les Persones Majors, és un bon moment per a realitzar este diàleg i que participen de manera activa en el nostre dia a dia”, ha destacat l’alcalde.

A més, l’alumnat del CEIP Sant Joan Baptista ha estat present en el ple i han aprofitat l’ocasió per a recitar algunes poesies sobre persones majors. “S’ajunten ací dues generacions: majors i infantils, i les dues poden conjuminar i aportar moltes idees per a millorar la nostra ciutat i convertir-la en un espai satisfactori per a totes les edats”, ha manifestat Jesús Ros.

Entre les propostes per a enguany han destacat les de seguretat ciutadana, ja que s’ha sol·licitat la implantació d’una alarma antirobatoris en els centres de majors per a evitar que puguen entrar a robar; sessions d’orientació sobre les normes de seguretat viària en els centres de majors; o la modificació de passos de vianants.

Carbonell ha tancat el ple donant les gràcies a tots els assistents; l’enhorabona a Pepita Esteban pel seu treball i labor en els centres de persones majors; i ha assenyalat la importància de les propostes aportades ja “que es tracten de bones idees i amb gran fonament, per la qual cosa anem a estudiar-les perquè l’any que ve quan tornem a celebrar este ple es puga anunciar, igual que enguany, que hi ha un gran nombre de propostes ja solucionades”, ha argumentat el regidor.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC