25n
25N
25N

“Los Flekis” omplen la plaça de la Constitució amb el seu divertit repertori de temes populars

“Los Flekis” omplen la plaça de la Constitució amb el seu divertit repertori de temes populars
29/08/2016 -

El concert de la Big Band “Los Flekis” de Mislata, organitzat pels clavarios del Crist, porta camí de convertir-se en un clàssic de les festes patronals. Van tornar a actuar en la plaça de la Constitució, com porten fent en els últims anys, i van divertir al nombrós públic amb un dels seus clàssics repertoris de cançons populars d’ahir i d’avui.

Els membres de la Big Band “Los Flekis” són músics experimentats de vent, metall i percussió i tots ells pertanyen al Centre Instructiu Musical de Mislata. Es tracta d’una agrupació musical dirigida per Francisco Chornet, que una vegada més va aconseguir divertir i entretenir a tots els assistents, gràcies a la interacció dels músics amb el públic.

Per al concert, “Los Flekis” van comptar amb una col·laboració especial, la del cantant local Antonio Navas, que va interpretar diverses cançons durant la primera part del concert local. L’actuació va continuar amb diversos temes de salsa i una recta animada recta final, amb cançons actuals i més marxoses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + set =