caixa popular

La Llotja de la Seda augmenta un 10% les visites

La Llotja de la Seda augmenta un 10% les visites
28/08/2017 -

Un total de 370.593 de persones han visitat la Llotja de la Seda enguany. Una dada que demostra que és el monument històric més visitat de la nostra ciutat i, per tant, un dels més visitats d’Espanya. En 2016 va rebre un total de 503.274 visitants a final d’any i la mitjana a l’estiu és d’uns 1.500 visitants per dia.

Tots els mesos de 2017, excepte març, superen les dades de visites de 2016. Hui dia, la Llotja ha rebut enguany un 10% més de visites que en 2016. Així el període de gener-agost de l’any 2016 el monument en va rebre 336.146, i enguany la xifra escala fins als 370.593 visitants en eixe mateix període.

D’acord amb les dades que s’han detallat, l’Ajuntament maneja unes previsions que situen a la Llotja per damunt de les 550.000 visites per a finals d’enguany. “A València, després d’anys de caigudes en el nombre de visitants provocades per la falta d’interés que hi havia amb anterioritat en aquests espais culturals, les visites estan remuntant gràcies a l’aposta del Govern de la Nau per la dignificació dels museus com una forma immillorable de mostrar el gran patrimoni cultural que tenim a València”, ha dit Glòria Tello, regidora de Cultura.

LA LLOTJA RECUPERA EL SERVICI DE VIGILÀNCIA

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha explicat que des de la setmana passada “la Llotja ha recuperat el servici de vigilància que l’anterior govern del PP va suprimir sense donar més explicacions en el seu pla de retallades generalitzades en l’àmbit de la cultura de la ciutat”.

“Un edifici com la Llotja, el més visitat de la ciutat, és un espai que necessitava ser reforçat per mantenir les condicions de seguretat del principal monument històric de la ciutat, declarat Patrimoni de la Humanitat des de 1996” ha conclòs Glòria Tello.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats