25n
25N
25N

Lolita visita el TAMA d'Aldaia amb «La força de l'afecte»

El TAMA presenta la seua programació escènica per a novembre amb una variada oferta d’activitats i reforça així l’aposta d’Aldaia per la cultura

Lolita visita el TAMA d'Aldaia amb «La força de l'afecte»
03/11/2020 -

La nova temporada del TAMA continua al novembre amb una gran diversitat d’espectacles de diferents disciplines artístiques com el teatre, la dansa o la música. Com a precaució davant la COVID-19, l’aforament queda reduït al 30% de la capacitat de l’auditori i s’implementaran totes les mesures sanitàries per a assegurar una experiència segura.

Per a començar, el divendres 6 de novembre a les 20.00 hores es representarà l’obra de teatre “La força de l’afecte” interpretada per Lolita Flores, Luis Mottola, Antonio Hortelano i Marta Guerras, de la companyia Pentación Espectacles. El diumenge 8 de novembre a les 18.30 hores tindrà lloc un concert de percussió a càrrec de Paco Sanchis (València) amb la interpretació de “Músiques infectes”. La companyia Clownic de Tricicle presenta “Tourist (or not tourist)”, un divertit espectacle sobre el món del turisme organitzat el divendres 13 de novembre a les 20.00 hores.

El diumenge 15 a les 18.30 hores, rebem a Jonatan Penalba (València) que presenta el seu últim treball: “Reversions” en el 16é concert del cicle “Volem” de música en valencià. La companyia Produccions Yllana (Madrid) presentarà el divendres 20 de novembre l’espectacle còmic “The opera bojos”, premi MAX al Millor Espectacle Musical 2019.

Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el 25 de novembre la companyia Maduixa Creacions (València) presenta el seu espectacle de dansa sobre xanques “Mulïer” que segons explica la companyia, “és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i continuen lluitant per a mantindre viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat”.
El divendres 27 a les 20.00 hores la companyia Alarcon&Cornelles representa “Threesome” que aborda la violència sexual contra les dones.

El TAMA a més celebrarà el Dia Mundial del xiquet i de les xiquetes i dels drets de la infància, el cicle Retrobem de dansa, els Concerts de Santa Cecilia i de Nadal i el XVI cicle nadalenc de teatre per a xiquets i xiquetes ‘BONIC’. La cultura és segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =