25n
25N
25N

L'Ofrena a la Mare de Déu en imatges

Les falles de Torrent vesteixen el mantell de la Verge amb les seues flors en els dos dies d’OfrenaLes falles de Torrent vesteixen el mantell de la Verge amb les seues flors en els dos dies d’Ofrena

L'Ofrena a la Mare de Déu en imatges

Acabades ja les primeres Falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat, toca recordar imatges i sentiments d’estos quatre dies de festes josefines. Sens dubte entre els actes més emotius per als fallers va ser l’Ofrena a la Verge dels Desemparats. Dos dies d’Ofrena en la qual han desfilat les 29 comissions pels peus de la Geperudeta. Any rere any, els vestidors de la Verge confeccionen el mantell amb els rams de flors que les emocionades falleres lliuren al seu pas per la imatge. Enguany, especial per a les infantils, van desfilar les 40 Falleres Majors Infantils que ha tingut la ciutat de Torrent com a homenatge a l’efemèride que es compleix enguany.

El primer dia d’Ofrena va ser Paula Giménez, Fallera Major Infantil de Torrent, l’última a lliurar el seu ram després de fer-ho les falles d’Escultor Vicent Pallardó, Parc de Trénor, Cronista Vicent Beguer i Esteve, Santa Llúcia, Camí ral, Sant Amador-Esparter, Xenillet, Calle Benemèrita Guàrdia Civil, Pare Méndez, Sant Roc, Ramón y Cajal, Sedaví i Àngel de l’Alcázar.

Ja en el segon dia d’Ofrena i amb el mantell quasi confeccionat va ser Carmen Sirvent, Fallera Major de Torrent, i la seua cort d’honor les que lliuraven les seues flors a la Verge de tots els valencians. Aquest segon dia d’ofrena van desfilar la Falla El Vaig moldre, Avinguda Regna Sofia Plaça Pedro Iturralde, Lope de Rueda, Sant Valerià, Avinguda Segon Tram, Saragossa-Parc Central, Nicolau Andreu, Sant Gregori, Cotxera, Sants Patrons, Carrer Toledo, Poble Nou, Antonio Pardo, La Plaça, Plaça de la Concòrdia i la Falla Avinguda.

 

img_8400-copy img_9404-copy img_9315-copy img_7799-copy img_0482 img_0021 img_8424-copy img_0608b

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

museo prehistoria