25n
25N
25N

L'Oficina del Veí de Paterna disminuïx en un 10% el nombre de queixes presentades

L'Oficina del Veí de Paterna disminuïx en un 10% el nombre de queixes presentades
10/01/2017 -

L’Oficina de la Defensora del Veí ha presentat la memòria d’activitats del 2016, i on s’observa un descens d’un 11,88%, passant de les 564 atencions efectuades per l’oficina en 2015 a les 497 del passat any.

Les actuacions relacionades amb desnonaments són les que més han notat aquesta baixada, passant dels 256 del 2014 i els 242 del 2015, fins als 190 del passat any. “En aquest cas, la baixada coincideix amb el descens dels desnonaments, però també perquè cada vegada hi ha més gent informada i en eixe sentit, des de l’Oficina, sempre hem treballat perquè els veïns i veïnes conegueren els seus drets, a través de xarrades en els diferents barris del municipi i oferint un assessorament personalitzat a cada cas concret”, hi ha assenyalat la Defensora del Veí, Mª Antonia Moreno.

Per un altre costat els expedients d’Informació, Mediació i Assessorament jurídic tan sols han descendit en un 2% i en eixe sentit, la Defensora ha destacat que la majoria de les consultes que es duen a terme en l’Oficina tenen a veure amb informació jurídica sobre servicis socials.

Quant a les queixes presentades pels veïns i veïnes aquestes han passat de les 101 del 2015 a les 70 del 2016 Els resultats aportats, mostren la tendència a la baixa dels últims anys en el nombre de queixes presentades pels ciutadans de Paterna que tal com han explicat la Defensora del Veí “respon a una major agilització dels procediments, que han afavorit la resolució d’incidències de manera més efectiva”.

Per barris, el Centre Urbà és el que ha registrat nombre més gran d’incidències seguit pels barris de Santa Rita i Alborgí, mentre que els barris de Terramelar i Bovalar, són els que menys intervencions han registrat.

Finalment, en la memòria s’arrepleguen també les campanyes bimensuals que ha realitzat l’Oficina on s’ha donat a conéixer a través de tríptics informatius i xarxes socials, els drets i obligacions dels veïns de Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 12 =

art en blanc