25n
25N
25N

L'Oficina de Sostenibilitat Local ofereix un curs gratuït sobre orquídies

L'Oficina de Sostenibilitat Local ofereix un curs gratuït sobre orquídies
26/09/2016 -

L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, dependent de la Regidoria de Medi ambient, que dirigeix Emili Altur, ha organitzat el primer curs gratuït d’introducció al coneixement de les orquídies, amb el qual, els seus amants aprendran tot el que cal saber per a la cura d’aquesta complexa planta.

L’especialista Tomás Martínez, membre d’OVAL (Associació de Orquidiòfils Valencians), oferirà informació i pautes a seguir per a la cura d’orquídies, amb un curs el programa del qual inclou diferents apartats: introducció al coneixement de les orquídies, bulbs, les fulles, les flors, propagació, factors ambientals per al cultiu, taller pràctic de trasplantament, i enemics de les orquídies i remeis. No obstant això, segons informen des de l’organització, el temari impartit es podrà ampliar en funció del temps disponible i de l’interés de l’alumnat.

El curs, que estarà impartit per l’expert Tomás Martínez Guillen, tindrà lloc en quatre sessions els dies 10, 13, 17 i 20 d’octubre, de 18:30h a 20:30h, en el Centre Socioeducativo Díaz Pintat (Plaza 9 d’Octubre, 11). Per a inscriure’s en aquest curs o obtenir més informació sobre el mateix, les persones interessades poden escriure un correu electrònic a mediambient@ayto-burjassot.es o telefonar al 96 364 95 15.

En aquest sentit, el regidor de Medi ambient i Sostenibilitat, Emili Altur, s’ha felicitat pel bon acolliment del curs, que s’ha organitzat a partir de l’oferiment del mateix Tomás Martínez. “Aquesta activitat és, per tant, un fabulós exemple de com la iniciativa ciutadana pot arribar a materialitzar-se en activitats concretes. L’Ajuntament ha d’estar al servei dels veïns i veïnes, i saber escoltar, no solament les seues necessitats i demandes, sinó també les seues inquietuds i interessos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − dos =