'Locos por la música' omplirà la Plaça de Bous de València de pop rock solidari

E.P

'Locos por la música' omplirà la Plaça de Bous de València de pop rock solidari
19/09/2018 -

El pop rock i la solidaritat s’uneixen en la iniciativa ‘Locos x la música’, l’espectacle en gira que recalarà en la Plaça de Bous de València el pròxim 20 d’octubre amb un cartell integrat per les bandes Seguridad Social, La Unión, La Guardia, Danza Invisible, Revólver i Bombai.

L’edició que se celebra a València té un component solidari en benefici de la Fundació Asindown, entitat que han visitat aquest dimecres alguns dels artistes participants.

El cantant de la formació valenciana Bombai, Javi, ha explicat a Europa Press que participen en ‘Locos X la Música’ per a ajudar a xavals que “ho necessiten de debò”. “Bombai aquesta ací per a posar el seu gra d’arena en aquest concert que és tan important, anem a portar un missatge que cale, que servisca per a conscienciar”, apunta el vocalista.

El director de la Fundació Asindown de València, Manuel Campos, detalla que el concert té com a objectiu “ajudar a traure projectes avance, en aquest cas de l’àrea d’ocupació”.

Asindown té un programa d’integració laboral per a persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual. “Necessitem mediadors, persones que els ajuden a aconseguir aqueixos llocs de treball i sobretot que els mantinguen”, apunta el director d’Asindown, que subratlla que a través d’aquests “esdeveniments s’aconsegueix finançament”.

La Fundació Asindown, explica Manuel Campos, “la cultura arriba a tothom i és una forma que la discapacitat estiga en tota la societat” explica el director de la Fundació. Portem “quasi 30 anys que treballant” per a fer que la vida de les persones amb síndrome de Down o discapacitat intel·lectual “siga una vida plena” en l’actualitat tenim a un centenar de “xavals treballant” i la Fundació atén a prop de 400 famílies, explica Manuel Campos.

“GRAN FESTA”

Per la seua banda, el guitarrista de Bombai, Ramoneti, ha assegurat que ‘Locos X la Música’ serà “una gran festa”. Per al tercer integrant del grup valencià, Vicente, aquest recital “és complir un somni”, tocar en la Plaça de Bous de València, en un esdeveniment obert a tothom. “Oferim tot el que portem dins, una música alegre, que cale la pell i que la gent s’emocione”, ha asseverat.

Revólver, Seguridad Social, la Unión, La Guardia i Danza Invisible protagonitzaran més de quatre hores de música durant les quals interpretaran els seus millors. El grup Bombai se suma al cartell com a artista convidat i interpretarà el nou himne del València Cf.

Els impulsors d’aquesta cita destaquen que el festival s’ha convertit en un “revulsiu en totes les ciutats a les quals arriba amb la seua proposta musical”. Té previst celebrar-se en diferents punts de la geografia espanyola, com Múrcia, Barcelona i Madrid, a més de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 8 =

sagunt a escena 2019
turismo salou