25n
Orgull
Orgull

Lock: “València s'ha convertit en un talismà per a les Redsticks”

Lock: “València s’haAdrian Lock parla sobre els ‘bons records’ que li porta València on va aconseguir la classificació olímpica i es va proclamar campió amb la Sub21

Lock: “València s'ha convertit en un talismà per a les Redsticks”
28/01/2017 -

Les Redsticks es preparen per a tornar a competir en l’herba blava de Beteró. Un lloc que sempre li ha portat bons resultats per al seu seleccionador, Adrian Lock. I és que a València ha aconseguit el bitllet per a Rio de Janeiro en la seua anterior participació en la World League del 2015 on han acabat sisenes i amb la Sub21 s’ha proclamat campió del International Junior 2016. Actualitat, objectius i anàlisis del seleccionador en esta entrevista concedida a la Federació d’Hoquei de la Comunitat València.

 

València es prepara per a un nou torneig internacional en el qual les Redsticks cercaran ser novament protagonistes, com es troba l’equip?

Doncs l’equip es troba molt bé. Portem un parell de setmanes treballant i hem anat progressant adequadament. Tenim bastants novetats en el Staff i en la plantilla i tothom té ganes de competir una altra vegada.

Quin és l’objectiu per a esta World League?

Com sempre, l’objectiu que tenim és afrontar el torneig partit a partit amb la finalitat d’anar creixent durant esta competició. El primer objectiu d’esta Ronda 2 de la World League és classificar per a la Ronda 3 i el segon objectiu és guanyar el torneig.

Espanya es perfila com a favorita per a este torneig. És una motivació o una pressió competir com a favorita?

Pot ser les dues coses segons el punt de vista i segons la nostra mentalitat. Nosaltres volem que siga una motivació i una oportunitat. L’última vegada que Espanya va afrontar un torneig entre els favorits va ser en el preolímpic. Ha passat temps i l’equip ha canviat de tot. Però tenir l’oportunitat d’intentar guanyar el nostre primer torneig amb l’absoluta és una oportunitat que no volem deixar passar.

adrian-lock_1Com ha vist a la selecció després dels partits amistosos disputats davant Escòcia i Holanda?

Hem anat recuperant ritme de competició i d’hàbits, adaptant als nostres nous reptes amb noves cares i evolucionant en l’aspecte tàctic. Estic content que l’evolució ha sigut constant i cercarem mantenir esta evolució durant el torneig.

Després de disputar els JJOO, ha començat una nova etapa en la selecció amb jugadores noves que cerquen el seu lloc en l’absoluta. Quina valoració fa de les joves jugadores que van fer el salt a les Redsticks?

Estic molt content amb totes les incorporacions. El nivell que ja van mostrar en el Mundial Sub21 em va sorprendre i he vist que començaren a posar en dificultats les jugadores més experimentades abans del que esperava. Estan creant una competitivitat molt real i molt exigent en l’equip i si ho gestionem bé ens farà créixer i convertir-nos en l’equip que somiem ser.

En l’herba de Beteró has aconseguit la classificació olímpica i, recentment, el títol de campiones del International Junior. És València un talismà per a les Redsticks?

Jugar a casa sempre ens ha beneficiat. Estem molt a gust a València i tenim bons records de les nostres experiències passades. Este positivisme sempre és un bon punt d’eixida per a l’equip que després ha de fer el seu treball dins i fora del camp amb la finalitat d’aconseguir el resultat desitjat.

Com has vist l’evolució i el creixement de l’hoquei a València?

A poc a poc la seua infraestructura va evolucionant i les possibilitats de jugar a hoquei van augmentant. Esperem que el fet de poder veure tornejos internacionals amb regularitat a València permeta que el nombre de fitxes seguisca creixent i cada vegada més es convertisca en un centre d’hoquei important a Espanya.

Quins són els objectius de cara al futur de les Redsticks?

És un any ple de competicions perquè tindrem entre 3 i 4 tornejos internacionals al llarg de l’any. La Ronda 2 del World League al febrer la Ronda 3 del World League al juny, l’Europeu a l’agost i potencialment la Ronda 4 al novembre. Estos Tornejos ens posaran a prova però si fem els deures, ens poden donar alegries, concretament la classificació per al Mundial 2018 a Londres. Som un equip ambiciós i contínuament cerquem reptar-nos i millorar el que hem fet anteriorment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 17 =