caixa popular

Localitzen a Puçol a una menor desapareguda a Alemanya

La menor presentava cicatrius de corts superficials en els braços, estava desorientada i amb gran nerviosisme

Localitzen a Puçol a una menor desapareguda a Alemanya
13/03/2018 -

La Guàrdia Civil de Puçol ha localitzat aquest dilluns a Puçol a una menor d’edat de nacionalitat alemanya desapareguda el passat 15 febrer en el seu país natal.

Al voltant de les 19 de la vesprada, agents de la Guàrdia Civil van observar a una menor amb signes d’abandó, desorientada i amb cicatrius de corts superficials en els seus braços i sense cap tipus de document identificatius. Immediatament van acompanyar a la menor a la caserna i van iniciar àrdues gestions per a comprovar la seua identitat i trobar al més prompte possible als seus familiars.

Donat l’estat de desorientació i nerviosisme de la menor no aconseguia dir el seu nom, davant aquesta circumstància els agents van obtenir una fotografia d’un periòdic alemany s’adonava de la desaparició de la menor i se sol·licitava l’ajuda ciutadana per a la seua localització.

En eixe moment la menor va facilitar el seu nom i els agents van comprovar que tenia un assenyalament en vigor del seu país d’origen per una desaparició. Posteriorment es va contactar amb la Policia Alemanya, el Consolat i l’Ambaixada Alemanya per a intentar localitzar als pares del menor, fet que es va aconseguir després de llargues converses telefòniques.

Segons la recerca la menor va eixir del seu país acompanyada per un home de 24 anys i després d’arribar a Espanya, va ser abandonada a la seua sort sense cap recurs i va haver de sobreviure pràcticament en la indigència. Fins que va ser localitzada per la Guàrdia Civil de Puçol que va descobrir la seua identitat i contacte amb els seus familiars. La Fiscalia de menors ha autoritzat l’ingrés en el centre de menors de Bunyol on serà arreplegada pels seus familiars.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − set =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018