25n
25N
25N

El que una llista d'aplicacions instal·lades pot dir-te sobre el teu fill

El que una llista d'aplicacions instal·lades pot dir-te sobre el teu fill
11/07/2019 -

Espies als teus fills? Si és així, per què? Si no, perquè no? Aquesta és la pregunta que ens ocupa hui.

Arrere han quedat els dies en què els xiquets podien caminar lliures pels carrers sense por de ser segrestats. Les comunitats on els xiquets estan segurs s’estan reduint. A partir de 2010, segons l’Enquesta Nacional de Salut Infantil als EUA, l’increïble 11.4% dels pares a vegades sentia que els seus fills no estaven segurs en la seua pròpia comunitat. Quasi el 3% sent que els seus fills mai estan segurs.

Inseguretat en línia

Si ho portem a la tecnologia, els problemes només empitjoraran. Segons el Journal of Adolescent Health, el 26% dels delinqüents sexuals en línia utilitzen les xarxes socials per a obtindre informació sobre on viuen els xiquets o el seu parador durant el dia. Si això no és prou aterridor, considera el fet que, d’acord amb el Centre Nacional per a Xiquets Desapareguts i Explotats, 1 de cada 7 xiquets rep algun tipus de sol·licitud sexual en línia en algun moment, i més de la meitat dels sol·licitats envien una fotografia d’ells mateixos.

Aquestes estadístiques demostren que existeix un perill molt real per a qualsevol persona menor de 17 anys en Internet. Seria completament irresponsable que qualsevol pare no prenga un rol actiu en el monitoratge de l’ús d’Internet per part d’un xiquet, i espiar Facebook assegurar-se que l’activitat que es duu a terme no deixa una porta oberta perquè els depredadors d’Internet aprofiten la ingenuïtat.

El meu fill es pot cuidar només, ja té edat suficient

Si creus que l’habilitat tecnològica dels teus fills és major que la seua capacitat per a usar-los amb intel·ligència, para atenció. És possible que hages de dir: “No, encara no”.

Ací hi ha algunes preguntes a considerar:

Mostren els teus fills un sentit de responsabilitat, com avisar-te quan salen de la casa? Apareixen quan diuen que ho faran?
Els teus fills tendeixen a perdre coses, com a motxilles o carpetes de tasques? Si és així, pots esperar que ells també perden un telèfon (car!).
Tenen els teus fills algun motiu de gran importància per a mantindre’s comunicats amb tu?
Es poden adherir als límits que estableixes per als minuts parlats i les aplicacions descarregades?
Utilitzaran les característiques de SMS, MMS i envie/recepció de contingut multimèdia de manera responsable per a no avergonyir o assetjar a uns altres?

Respon aquestes preguntes amb sinceritat i sabràs si ja pots donar-li un cel·lular al teu fill, i si has d’espiar-lo o no.

Què poden dir-me les apps instal·lades en el cel·lular del meu fill?

Primer que tot, per a poder veure les apps instal·lades necessitaràs utilitzar algun programari que et permeta veure’l, ja que és possible que els teus fills no estiguen d’acord amb donar-te el seu cel·lular perquè el revises. Perquè no importa, pots utilitzar mSpy i veure absolutament totes les apps instal·lades en el cel·lular del teu fill.

A més de veure les apps, pots monitorar trucades, SMS, xarxes socials, ubicació i moltes altres coses.

D’altra banda, i arribant al punt final, una les apps instal·lades podrien mostrar-te registres de dades importants com a dates, notes, ubicació actual i últimes ubicacions, quin tipus de contingut veuen els teus fills en línia, historial de descàrregues, i moltes coses més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − nou =