25n
25N
25N

Les pluges continuaran afectant la Comunitat aquest dissabte, encara que el nivell d'alerta es rebaixa a groc

Les pluges continuaran afectant la Comunitat aquest dissabte, encara que el nivell d'alerta es rebaixa a groc
14/09/2019 -

La Comunitat Valenciana seguirà afectada per les pluges aquest dissabte, i fins i tot es podrien produir precipitacions localment persistents en el sud de València i el nord d’Alacant. No obstant això, el nivell d’alerta s’ha rebaixat a groc (risc), excepte en el sud d’Alacant, on ja s’ha desactivat l’alerta.

Segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia, en la Comunitat Valenciana hi haurà intervals nuvolosos i probabilitat de ruixats i tempestes ocasionals, sobretot en la meitat nord.

Durant la nit s’han produït pluges i tempestes de certa intensitat però poca durada. Segons Aemet, “es continuaran formant tempestes disperses que tindran moviment ràpid, per la qual cosa no tindran la mateixa adversitat i organització que aquelles que, com els de dies passats, van afectar el territori valencià”.

Quant a les temperatures, no se superaran els 30 graus en cap punt, encara que en el sud (Alacant, Elx i Oriola), es quedaran amb 29 de màxima. A València, no se superaran els 25 i a Castelló s’aconseguiran els 27. La màxima més baixa seran els 22 graus de Morella.

També aquesta localitat castellonenca marcarà la mínima més baixa, amb 12 graus, mentre que en punts del litoral no es baixarà dels 20 graus. A Alacant han tingut la mínima més alta, amb 22 graus; a València i Elx han tingut 21, i a Castelló i Oriola, 20.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − un =